Forfaldne poster

0

Af nedenstående skærmprint fremgår det, at de forfaldne poster på en given kunde er 3.550,00, men ser vi på oversigten over kundens åbne poster, burde det forfaldne beløb være 4.350,00. 

Hvad er forklaringen?

  

i Spørgsmål » Andet af (25.8k points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Erik
Tak for dit spørgsmål her på forummet :)

Det skyldes en opdateringen tilbage fra tilbage fra Februar hvor vi ændrede hvordan "forfalden" bliver beregnet i oversigten. Tidligere kiggede systemet udelukkende på forfalden saldo på åbne posteringer men dette ændrede således, at systemet kigger på alt. uanset om det er åbent eller udlignet på kunden. 
En af grundene til der så kan ske en forskel er hvis der er bogført en faktura som betalingsbetingelse, her medtages fakturaen først i "forfalden" når den er forfalden men hvis du så samme dag som bogfører en kreditnota som medtages i forfalden saldo på bogførings tidspunktet og derfor kan der være forskel.

Vi har et forumindlæg hvor vi indsamler vores kunders holdning til denne ændring i oversigten og det finder du her --> http://forum.e-conomic.dk/18232/

Jeg tillader mig derfor, at flytte indlægget over i "spørgsmål" og sætter det som løst da i forhold til spørgsmålet er løst. 
Du må have en dejlig dag :)

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)