forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forfaldne poster

0

Af nedenstående skærmprint fremgår det, at de forfaldne poster på en given kunde er 3.550,00, men ser vi på oversigten over kundens åbne poster, burde det forfaldne beløb være 4.350,00. 

Hvad er forklaringen?

  

spurgt 28 Apr, 2016 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Erik Jensen (24,470 points)
gen-kategoriseret 17 Maj, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Erik
Tak for dit spørgsmål her på forummet :)

Det skyldes en opdateringen tilbage fra tilbage fra Februar hvor vi ændrede hvordan "forfalden" bliver beregnet i oversigten. Tidligere kiggede systemet udelukkende på forfalden saldo på åbne posteringer men dette ændrede således, at systemet kigger på alt. uanset om det er åbent eller udlignet på kunden. 
En af grundene til der så kan ske en forskel er hvis der er bogført en faktura som betalingsbetingelse, her medtages fakturaen først i "forfalden" når den er forfalden men hvis du så samme dag som bogfører en kreditnota som medtages i forfalden saldo på bogførings tidspunktet og derfor kan der være forskel.

Vi har et forumindlæg hvor vi indsamler vores kunders holdning til denne ændring i oversigten og det finder du her --> http://forum.e-conomic.dk/18232/

Jeg tillader mig derfor, at flytte indlægget over i "spørgsmål" og sætter det som løst da i forhold til spørgsmålet er løst. 
Du må have en dejlig dag :)

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 17 Maj, 2016 Spørgsmål af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”