en nemmere måde at bogføre betalinger både ind og ud

0
Hej

 

Jeg har nu noget tid brugt E-conomic i noget tid men savner meget funktioner som jeg havde i Dinero, det er funktionerne til at registrere når en kunde har betalt faktura det skal være nemmere ,jeg syntes at når man klikker på den ønskede faktura fra forsiden under oversigten så skal man komme til en række muligheder som

Registrer betaling eller opret kreditnota .

Og samme problem ved regninger det er bare ikke så nemt som Dinero .

 

Og så er der det med moms oversigten der bruger i underlige forkortelser der mest er til bogholdere og ikke til den selvstendige der bare hurtigt skal bogføre uden at bruge for meget tid på bogføring.

 

Er det noget i har i tankerne at se på ?

Hvornår ?
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af

2 Svar

Hej Jes
Tak for dit bidrag her på vores forum :)

 

Jeg er ked af, at høre du ikke føler e-conomic er lige så let som Dinero. Der er selvfølgelig forskel på arbejdsgangen i de to programmer og det er min opfattelse, at med alt nyt kræver det oplæring og tilvænning.

Det er rigtigt i forhold til vores momsoversigt, at der anvendes der alm. regnskabs moms forkortelse men faktisk med den måde e-conomic styrer momsen på din salgs faktura hvor der er en varegruppe og en momszone på kunden så skulle det gøre det lettere for dig således du ikke skal tænke over hvilken moms der er på hver linje af hver faktura.

 

På køb skulle det sættes op ved hver konto i kontoplanen således du blot skal vide hvilken konto du skal bogføre på også vil systemet selv give dig dem momskode som du har lavet i opsætningen.

 

Men jeg kunne derfor godt tænke mig, at få en af mine kollegaer til, at give dig et kald således vi kan prøve, at snakke med dig om hvordan du bruger systemet så vi måske kan give dig lidt ekstra fif. Hvis du er interesseret i det må du meget gerne skrive til dit telefon nummer til  info@e-conomic.dk  - ATT: Andreas Polk - Forumindlæg 18586

 

I forhold til dit forslag om, at der skulle være muligt, at komme frem med et par muligheder fra oversigten som f.eks. Registrer betaling eller opret kreditnota kan jeg sagtens se ideen i og det ville gøre det mere enkelt, at holde styr på de ubetalte fakturaer som vises i oversigten. 

 

Jeg vil derfor tage dit forslag med videre til vores prioriterings møde hvor vi sammenligner med andre forslag og prioritere hvilke forslag vi vil tage med videre. Jeg sætter derfor opslaget som overvejes.

 

Endnu engang mange tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum. 
Du må have en rigtig skøn dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej Jes :)

 

Jeg kan se du ikke har hørt mere omkring dit forslag og det er jeg ked af. Jeg kan desværre ikke se, hvad der tidligere er sket i sagen, men jeg synes dit forslag giver rigtig god mening og derfor vil jeg prøve at gå videre med det.

Jeg vil lukke dit indlæg her fordi vi har fået et lignende her.

Efter jeg har vendt det til vores næste møde vil der blive opdateret på det indlæg jeg har henvist til.

 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.8k points)