Meget simpel men værdifuld forbedring til forsiden

+2

Hej - jeg benytter forsiden til at holde styr på hvilke kunder der ikke betaler til tiden. Det giver fint overblik, men det er enormt frustrerende at jeg ikke nemt kan tage action på udestående faktura - Når jeg klikker på en faktura i listen kommer der en popup med faktura i pdf form - i stedet bør den linke direkte ind på fakturaen således at man kan tage action - f.eks sende en rykker eller gensende den via mail til kunden eller kreditere den.

Det er noget der sikkert vil tage få minutter at implementere, men give løsningen et enormt løft.

Derudover vil det være godt om man kunne vælge at forsiden skal vise med eller uden moms så det er nemmere at se om beløbet stemmer overens med det der ligger i en evt. kontrakt (som normalt står uden moms.

 

Dette er hovedindlæg for disse lignende indlæg:

18586

spurgt 10 Aug, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Ian Rosenfeldt (260 points)
status opdateret 20 Okt, 2016 af Philip Kofod-Nielsen

3 Svar

Er foreslået for over et år siden, men er der nogen herinde der ser udvikling i Economic - jeg gør IKKE

Vi betaler ellers nok for systemet, men har lager system der ikke virker - og masse andre frustrerende arebejdsgange, som er tunge og meget langsomme
besvaret 27 Aug, 2016 Forslag af Finn - NSHP.DK (380 points)
Hej

Tak for dit forslag.

Det giver super god mening at man rent faktisk har mulighed for at lave en form for action direkte fra forsiden i stedet for efterfølgende at skulle ind i Arkiv/Rykker/Kundekartotek.

Jeg synes din idé om at linke direkte ind til fakturaen i arkivet er rigtig god og det vil i hvert fald være nemmere end at skulle bygge et helt nyt billede til dette.

Ville det hjælpe mere hvis man eksempelvis fik mulighed for at vælge om man ville lave rykker, sendes til kundekartoteket eller arkivet, når man klikker på den?

Forslaget tages under alle omstændigheder med videre til vores prioriteringsmøde.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 20 Okt, 2016 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Hej Ian

Jeg beklager du ikke har fået svar på din forespørgsel her.

Jeg kan sagtens se ideen i dit forslag og det ville være super fedt at kunne reagere direkte inde på oversigten. Jeg vil dog også sige, at det ikke er blevet prioriteret at kigge på det og derfor ikke lægger en plan for det. Jeg vil mene at tagget 'overvejes' derfor ikke længere er relevant, da det ikke er noget der pt. bliver overvejet.
Det er dog noget vores udviklere allerede er klar over og har forslaget liggende på deres liste, men at det vil være et stykke tid ude i fremtiden, at der vil blive kigget på dette, hvis den beslutning bliver taget.

 

Derfor vil jeg for nu lukke forslaget med implementeres ikke, da jeg ikke kan give dig et tidspunkt vi vil kigge på det.

Hvis der kommer nye informationer i sagen, så skal jeg nok hoppe ind og give en melding på indlægget her.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 8 Jan, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)