Vedhæftning af bilag på bestilling

+2
Det ville være rigtig godt hvis I kunne give mulighed for at tilknytte bilag til bestillinger.

Når vi afgiver bestillinger kan leveringstiden være lang og ved enhver henvendelse til leverandøren skal jeg opgive hans ordrebekræftelsesnummer.

Da jeg ikke kan ændre ordrehovedet i en afsendt indkøbsordre er jeg nødt til at holde styr på vores bestillingsnummer og leverandørens bekræftelsesnummer i et regneark. Det ville være mere enkelt at kunne vedhæfte bekræftelsen til bestillingen når denne modtages.

Med venlig hilsen

Kai
i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Kai,

Mange tak for dit indlæg.

jeg kan godt se at det vil give rigtig god mening, på en eller anden måde at tilknytte et bilag til en afsendt bestilling. Jeg tænker at man kan gøre det via arkivet, og så tilknytte et bilag man har på sin computer eller andet, og så evt. kun vil lade det være på den måde man kan tilknytte, så vi ikke ændre arbejdsgangen for måden man arbejder med ubehandlede bilag på. Det er blot min personlige tanke, men dit forslag er i hvert fald godt, så det vil jeg tage med videre til vores interne prioriteringsmøde. Indlægget vil blive opdateret når der er taget en beslutning smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)

Hej Kai
For det første vil jeg gerne undskylde for, at dit indlæg har ligget i knap et år siden du sidst har fået en opdatering.
 

Vi arbejder ikke videre med, at give mulighed for, at vedhæfte bilag på en bestilling.


Dog vil jeg sige, som jeg forstår dit forslag så vil det kunne løses ved, at muligheden for, at ”ophæve sendt status” og ændrer i f.eks. ”tekst 1” eller ”overskrift” vil kunne løse din udfordring fordi du så kunne skrive leverandørens ordrebekræftelsesnummer ind på bestillinger så du bevarede det fulde overblik i e-conomic.

Det er et forslag som vi forsat går videre med og jeg håber, at det bliver en del af de prioriteret opgaver i slutningen af 2017.
Der kan du følge med på dette andet indlæg hvor jeg vil opdaterer når der sker mere i forhold til, at kunne ”ophæve sendt status” på en bestilling.
 

Alternativt for nu kan du vælge, at ”kopiere” hele bestillingen og så skrive ordrenummeret ind på den nye bestilling -> registrer som sendt og derefter slette den gamle.
Så har du oplysningen på bestillingen.

 

Det betyder også, at det bliver til en implementeres-ikke til dette indlæg men i håbet, at du kan anvende ”kopieringstricket” og forhåbentlig muligheden for, at ophæve sendt status hvis jeg får den prioriteret. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)