Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at sortere på vores ref. under ordre og arkiv

0
Hej,

Kan I ikke sætte et hak i jeres system, således at det bliver muligt, under ordre at sortere på vores ref. For infoen ligger jo allerede inde på ordren.

Samtidig skal det også være muligt under arkiv, at søge på vores ref. Her kan man søge på alle andre felter end vores ref.

Tak tak :-)

Mvh. Jon
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af 🔒

2 Svar

Hej Jon

 

Tusind for forslaget og dit engagement i vores program smiley.

 

Jeg forstår udmærket behovet i forhold til, hvis "Vor ref" er et meget centralt felt i den arbejdsgang man har I systemet, at den slet ikke er visuelt synlig i oversigten, og du dermed heller ikke kan sortere på den.

 

Det, der er udfordringen er, at oversigten der allerede har rigtig mange kolonner, der skal kunne tages stilling til - specielt, hvis man har lagerstyring og projektstyring. Hvis vi introducerede den kolonne ville det være for alle brugere - også disse. Umiddelbart er der simpelthen ikke plads - så man skulle evt. fjerne nogle andre kolonner. Jeg vil derfor umiddelbart afvise forslaget, men vil holde øje med om, der kommer andre som også efterspørger det, så vi evt. skal "omprioritere", hvilke kolonner der bliver vist smiley.

Jeg håber det giver lidt forståelse for, hvorfor det er som det - om end det ikke var det svar du eftersøgte.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)
Hej Jon :)

Selv om det er længe siden du kom med dette indlæg, så vil jeg lige opdatere dig på, hvad vi har gjort for at gøre denne arbejdsgang nemmere.

Vi har tilføjet et filter i søgefunktionen, som gør, at du nu kan søge på vores ref. Det vil sige du kan søge alle ordre frem, der er rettet mod en bestemt person på ordren.

Du finder filteret under forstørrelsesglasset med det blå plus i. Det ligger lige ved siden af søgefeltet.

Oven i det kan du nu også søge på vores ref. i arkivet. Jeg håber det er noget du kan bruge i din hverdag.

Hvis du har spørgsmål, så skyder du bare løs. Rigtig god dag :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej,

Hvad med de ordre, som ved en fejl/forglemmelse ikke har fået en ref. tildelt.

Hvordan finder jeg frem til dem?

Med venlig hilsen

Mari-Ann

Hej Mari-Ann,

Det er jeg ikke helt sikker på. Vi kan ikke vide om du har glemt at sætte en ref. på. Derfor er jeg ikke helt sikker på, hvordan du vil have det med i dette forslag. Er du frisk på at uddybe det? smiley