Informizely customer feedback surveys

Udligning af valutaposter i gammelt regnskabsår

0
Kan I ikke snart finde ud af enten at give mulighed for at udligne valutadifferencer i åbent regnskabsår, eller i det mindste give os muligheden for at vælge, hvilken(t) periode/år kursdiff. skal bogføres i..
i Forslag » Andet af (26.4k points)
lukket af

1 Svar

Hej Erik

Tak for din indlæg her på vores forum, altid dejligt med et bud på, hvordan vi kan gøre produktet bedre.

I forhold til det konkrete forslag her, så vil det du ønsker medføre, at der vil blive bogført systemposteringer på datoer, der reelt set ikke har nogen sammenhæng med de posteringer de hører til - men blot er blevet valgt via en overstyring af brugeren. Det øger umiddelbart risikoen for fejl og uigennemsigtighed for langt de fleste af vores brugere, selvom jeg er sikker på, at du og andre professionelle ville kunne administrere det uden problemer.
 
I første omgang har vi indført advarsler som tydeligt markerer, at der bør udlignes før afslutning af år, hvor der ligger åbenstående indbetalinger i andre valutaer. I det tilfælde, at denne advarsel bliver fulgt vil ovenstående problematik ikke opstå.
 
Med baggrund i ovenstående vil funktionen foreslået i indlægget her ikke blive prioriteret til udvikling. Jeg håber at du kan følge overvejelserne bag den beslutning.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
opdateret af
Nej, jeg forstår det ikke! Man kan da sagtens lang tid efter en årsafslutning få problemet; eller er det mig, der har misforstået, hvad det drejer sig om?