forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udligning af valutaposter i gammelt regnskabsår

0
Kan I ikke snart finde ud af enten at give mulighed for at udligne valutadifferencer i åbent regnskabsår, eller i det mindste give os muligheden for at vælge, hvilken(t) periode/år kursdiff. skal bogføres i..
spurgt 28 Jan, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Erik Jensen (24,970 points)
lukket 6 Sep, 2017 af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej Erik

Tak for din indlæg her på vores forum, altid dejligt med et bud på, hvordan vi kan gøre produktet bedre.

I forhold til det konkrete forslag her, så vil det du ønsker medføre, at der vil blive bogført systemposteringer på datoer, der reelt set ikke har nogen sammenhæng med de posteringer de hører til - men blot er blevet valgt via en overstyring af brugeren. Det øger umiddelbart risikoen for fejl og uigennemsigtighed for langt de fleste af vores brugere, selvom jeg er sikker på, at du og andre professionelle ville kunne administrere det uden problemer.
 
I første omgang har vi indført advarsler som tydeligt markerer, at der bør udlignes før afslutning af år, hvor der ligger åbenstående indbetalinger i andre valutaer. I det tilfælde, at denne advarsel bliver fulgt vil ovenstående problematik ikke opstå.
 
Med baggrund i ovenstående vil funktionen foreslået i indlægget her ikke blive prioriteret til udvikling. Jeg håber at du kan følge overvejelserne bag den beslutning.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 3 Feb, 2016 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
opdateret 4 Feb, 2016 af PeterLuthman
Nej, jeg forstår det ikke! Man kan da sagtens lang tid efter en årsafslutning få problemet; eller er det mig, der har misforstået, hvad det drejer sig om?
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”