Mulighed for at angive en dato i en betalingsbetingelse?

0

Hej E-conomic

 

Det vil være meget smart, hvis vi havde mulighed for at vælge en bestemt betalingsdato frem for at skulle vælge f.eks. 14 dage netto eller løbende måned.

 

Vi har brug for at kunne lave en betalingsfrist, som hedder 14 dage før kursusstart, hvor kursusstart kan være alt fra om 14 dage til måske om ½ år.

 

Jeres betalingsbetingelser arbejder med relative størrelser mens vi har brug for absolutte størrelser – dvs. at kunne angive en dato.

 

Kan I udbygge det?


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8k points)

1 Svar

Hej Jens,

Det kan du sagtens - du skal blot oprette en betalingsbetingelse af typen "Forfaldsdato", så kan du eksplicit vælge datoen.

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (20.4k points)
Super godt :-)

Det må da være noget relativt nyt? Fordi jeg har med diverse kunder (rådført af jeres supportere i flere omgange) måtte lave workarounds for at kunne gøre netop det.

Samt understøtter jeres API det nu også? Måske ikke SOAP, men så REST?

Gad vide hvad forfaldsdato hedder på data niveau? Jeg må prøve at udskrive objektet fra en faktura, som er sat til betalingsbetingelsen af typen Forfaldsdato.
Muligheden har været der i 'mange' år. Længe nok til, at jeg ikke kan se det i vores kode-historik (da vi har skiftet SCM flere gange siden da :-))

SOAP understøtter det i hvert fald - her vil betalingsbetingelser af typen Forfaldsdato gøre DueDate-feltet skrivbart (default er fakturadatoen).
Vildt nok :-) I skal helt klart lige fortælle jeres supportere om det, fordi jeg er i flere omgange blevet fejlrådgivet, når jeg på vegne af en kunde har haft ringet eller skrevet ind.