Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tidsregistrering skræddersyet til den enkelte medarbejder

0
Hej!

Jeg sidder i øjeblikket og er ved at revidere vores tidsregistrering med nye aktiviteter til at taste for medarbejderne. Listen er ved at være ganske lang og jeg har erfaring med, at det kan være svært for medarbejderen at vælge den rigtige aktivitet, da de forskellige grupper af medarbejdere har mange mer eller mindre ens aktiviteter.

Tænker at det kunne være en god idé hvis man, når man opretter en medarbejder gruppe, kunne indkredse hvilken aktiviteter denne medarbejdergruppe kan anvende. Sådan at det ikke er hele listen de får op når de søger i aktiviteter, men kun det der er relevant for den enkelte medarbejdergruppe.

Med venlig hilsen

Helen
i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Kære Helen :)

 

Tak for dit indlæg og gode forslag.

 

Jeg kan godt se, at det ville kunne give god mening. Men vi har ikke nogen planer om at implementere dette, da vi ikke tror det er så mange af vores kunder, der kan få værdi af dette. De fleste af vores kunder, har ikke så mange aktiviteter.

 

Jeg vil råde jer til at rydde op i aktiviteterne og så spærre dem i ikke længere bruger - på den måde, vil det blive mere overskueligt for jeres medarbejdere.

 

Giver det mening?

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Catrine Huusmann</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.4k points)