Informizely customer feedback surveys

Alt imens e-conomic crasher igen og igen....

+2
fortsætter dette mystiske selskab med at sælge og promovere produktet, så man da kan være helt sikker på at man aldrig får styr på driften. Næh, nye kunder skal selvfølgelig lokkes til med 33% rabat alt imens eksisterende brugere plages af massive driftsproblemer.

På intet tidspunkt de seneste 3-4 måneder (eller er det længere?) har e-conomic fungeret tilnærmelsesvist på en måde som jeg vil kalde tilfredsstillende. Jævnlige crashes, ubegribelig langsommelighed og her til morgen er det slet ikke muligt at logge ind !

E-conomic's ledelse er åbenbart blottet for ansvarlighed og ude af stand til at forstå at det program de udbyder - desværre - er blevet en vigtig del af folks arbejdsdag. Jeg kan absolut ikke anbefale programmet, og håber virkelig at nye potentielle kunder tænker sig om en ekstra gang inden de springer på den synkende skude (til skade både for dem selv og os der dagligt plages af det). E-conomic har tydeligt demonstreret en fuldstændig manglende evne og vilje til at bringe systemet tilbage i stabil drift, og jeg tvivler efterhånden på om det nogensinde vil komme til at ske.

Der er brug for at e-conomic går sammen med et firma som har know-how til at genetablere stabil drift. I evner det simpelthen ikke selv. Og alt imens så LUK 100% for ny kundetilgang.
i Spørgsmål » Andet af (1.8k points)

1 Svar

Hej Mogens,

Tak for dit indlæg.

Lag mig starte med at sige, at programmet er oppe at køre igennem. Undskyld.

Kunder og drift er helt uafhængtigt. Om det er nye eller gamle, er der en ting der er det alt vigtigste - og det er at programmet kan tilgås og man kan lykkedes med det, man gerne vil. Derfor arbejdes der benhårdt på at sikre drift nu og i fremtiden. Hvorfor vi også beskrev det lidt nærmere her: http://blog.e-conomic.dk/status-plan-for-stabilitet-godt-pa-vej/ . Vi vil med hvad der skete i dag, følge op på dette. Vi vil blive ved med at bruge så meget tid og ressourcer på at gøre endnu mere for den stabile drift.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Det ville klæde jer om I efterhånden erkendte situationens alvor.
De sidste mange måneders forsøg på at rette op på situationen viser for mig med al ønskelig tydelighed at I ikke evner at løse problemet.
Jeres fortsatte smiden benzin på bålet med markedsføringskampagner viser med al ønskelig tydelighed at I ikke tager situationen alvorligt. At du skriver at kunder og drift er er helt uafhængige er vel blot det ultimative bevis på min påstand !
Hej Mogens,

Jeg er ked af hvis ovenstående ikke viser at vi tager situationen alvor - det gør vi. Forudsætningen for nogen som helts succes, er at det virker.

Mvh
Steffen Ekelund
Hej Steffen

Tror I vikrklig selv på det bavl I lukker ud ? Dårlige undskylninger - prisstigninger og promo-mails - sludder for en sladder - manglende evner - resultat: Nede-tid.

Jeg tror ikke længere på at I får det til at køre - og at kunder og drift ikke har noget med hinanden at gøre - det svar taler vist for sig selv.

Hilsen
Helle
Hej Helle,

Tak for dit indlæg også.

Jeg er helt med på, at der er forskel på indsats og resultater. Og hvis resultatet er Nede-Tid så er det ikke godkendt. Det gælder også for os selv.

Mvh
Steffen Ekelund