Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hastighed i e-conomic

+3
Hej e-conomic

Er der en mulighed for at e-conomic kommer til at køre en fornuftig og brugbar hastighed i en nær fremtid?

Jeg sidder lige nu med en kassekladde med ca. 150 indscannede bilag. Når jeg klikker på rediger på de enkelte bilag, så går der 13-16 sekunder før bilaget åbner, det er alt alt for langtid.

Jeg laver regnskaber for en række små og mellemstore virksomheder, på time pris, og kunderne er ikke super glade for at betale mig på time basis, når det meste at tiden går med at vente på e-conomic.

Er jeres server en Commodore 64??

 

Med venlig hilsen

Søren Houlberg
i Spørgsmål » Andet af (440 points)
Prøv at skifte over til internet explorer. Det er træls at skulle tvinges af en softwareleverandør til at bruge en browser man ikke bryder sig om, men det er bare den eneste browser hvor e-conomic fungerer nogenlunde tåleligt.

Jeg har foreslået oraklerne at lave et proprietært program hvor de selv kan styre miljøet, og sikkert opnå en hastighedsforbedring på en faktor 10-20 gange. Men som med alle andre forslag er det som at hælde vand på en gås.

Så medens vi venter på konkurrenterne bruger jeg IE.

1 Svar

Hej Søren

Tusind tak for dit indlæg og dit spørgsmål.

Så vidt jeg er informeret så er vores servere ikke en stak linkede Commodore 64'ere, til trods for at det godt kan føles sådan fra tid til anden.
Er det helt generelt at du føler der er langsom hastighed Søren? Eller var det et enkeltstående tilfælde at den kørte meget langsomt i denne kladde?
Ligeledes vil jeg også gerne høre lidt om de klassiske klichéagtige faktorer, hvilken internetbrowser anvendte du i denne kladde? Og var du på trådløs eller fast internetforbindelse?

Som udgangspunkt burde der nemlig ikke være nogen problemer i hastigheden udover almindelige pdf/billede load mv.

Ser frem til at høre nærmere

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)