Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordre oversigt

+1
Hej.

Jeg kunne godt tænke mig at når jeg går ind og ser på ordrer at der er en sum af verserende ordrer der ikke er faktureret. Det burde være rimelig nemt at lave en sum enten i toppen eller i bunden af siden.

Man kan få dette med den mobile 3. parts app, men ikke i PC versionen.

Lige nu er jeg nød til at tage lommeregneren frem for at tælle ordrerne sammen og det er ikke rigtig up to date og tidsbesparende.

Mvh Per Eskildsen
lukket som en kopi af: Rapport vedr. ordrestatus
i Forslag » Andet af (150 points)
lukket af

1 Svar

Hej Per

Tusind tak for dit indlæg og det glimrende forslag.

Den nemmeste måde at komme omkring dette er helt klart at klikke "Vis i Excel" i toppen, og summere dem herinde, dette kan gøres ganske hurtigt.

Når det er sagt, så er det som sagt et godt forslag. Hvorfor vi også har valgt at gå videre med det på baggrund af følgende indlæg:
http://forum.e-conomic.dk/15843

Må jeg opfordre dig til at stemme dette forslag op, samt deltage i tråden i ovenstående indlæg, hvor der også vil blive opdateret i forbindelse med konkrete nyheder vedrørende forslaget.

På forhånd tak smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)