Informizely customer feedback surveys

Faktura mailen - KUN til tilknyttet faktura mail..

+2
Hej

Vi sælger til trælaster, privatfolk og hegnsfirmaer i hele landet.

Noget vi får mange henvendelser om, er at faktura mailen går pr automatik til sælgeren tilknyttet ordren, OG til firmaets faktura mail. Sælgerne vil ikke have fakturaen, de bliver forvirret over at de modtager mails med fakturaer, så tror de ikke at bogholderiet får den, de vil kun have en ordre bekræftelse. Resten skal deres bogholderi klare.

Desuden kommer den ikke 1/3 af tiden med deres faktura mail alligevel, der er en seriøs fejl i jeres system, som jeg har ringet om et par gange. Istedet kommer den kun med sælgerens mail adresse og jeg skal manuelt ind og finde den der er tilknyttet bogholderiet.

Få det nu fikset.

Jeg har talt med et par stykker fra E-conomics om dette over et par dage, bla Christina og Rasmus, og dette kan ikke lade sig gøre i dette system. Christina ændrede det hos mig den anden dag i troen om at det kunne lade sig gøre, men Rasmus ændrede det tilbage igen idag. Man kan kun lave enten eller..!

Man burde kunne lave det sådan at man kan vælge en hel gruppe fx Trælaster og vælge at fakturaen KUN skal sendes til deres bogholderi når kunden ønsker det sådan. Det kunne man i vores tidligere salgssystem.

Vh Jacob Rind / Lind Beton 2143 0023
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (180 points)
status opdateret af
Dette giver også gråhår ved os!!!

VH Mads Nylev

3 Svar

Hej Jacob

Tusind tak for dit indlæg og forslaget.

Jeg kan godt forstå at der har været noget tilføjelse af reference personer frem og tilbage, det kan være en jungle at finde ud af hvor, fakturaen ender henne når der er faktura e-mail, reference personer, attention personer mv.

Som udgangspunkt vil Tilbud/ordre/faktura altid sende til reference/attention personens e-mail adresse, medmindre der i: Salg -> Opsætning -> Kundeopsætning, er sat flueben i "Send altid til kundens e-mail adresse"
Så vil det altid være adressen fra kundens stamkort der anvendes.

Dette betyder også at hvis du tilføjer reference personer på tilbud/ordre, hvilket jeg forstår er en integreret del af din arbejdsgang, så vil det være hensigtsmæssigt at fjerne reference personen når du konverterer til faktura, således at reference personen ikke modtager denne og e-conomic henter adressen fra kundens stamkort.     

Ovenstående går for nuværende rigtig fint i tråd med den tiltænkte hensigt vi har på dokument afsendelser, hvorfor vi ikke ønsker at implementere ny funktionalitet på dette område.

Venlig hilsen/Best regards

 

Lauris P. Sørensen

Team Scale, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Bogføringshjælp af (35.0k points)
Dette er med forbehold for at jeg har forstået dit spørgsmål korrekt! :-)

Kan du ikke undlade at taste e-mail adresse ind på dine kontaktpersoner?
Jeg er rimeligt sikker på, at der kun sendes til "faktura-mail" på kunden så.

Dermed kunne du lave 2 kontaktpersoner - "Hans Hansen - Faktura" og "Hans Hansen - Ordre" eller lign.

En uden e-mail adresse og en med, og bruge dem på henh. faktura og tilbud/ordre.

/Bjarne
Bogføringshjælp af (340 points)
Kan man ikke ned, så får sælger bare ikke sin ordrebekræftelse.... Hvis kunden ikke får sin ordre bekræftelse inden man sender varerne, så kan de jo ikke se om man har tastet rigtigt..


Vh Jacob Rind
Hej

Jeg fandt en App til e-conomic som hedder "Ant Text", den er under deres apps - e-mail.

Den sender kun til kundens faktura e-mail, og det løste mit problem, og nu kan jeg også sende fra min egen e-mail i outlook, så kunderne kan svare direkte tilbage.

Mvh

Niels
Bogføringshjælp af (380 points)