Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rykkerprocedure - rente og gebyr burde følge fakturaen

+5
Når der udstedes en rykker, burde renter og gebyrer fra denne rykker efterfølgende kun kunne rykkes for, når der samtidig bliver rykket for den faktura som rykkeren vedrørte i første omgang.

I dag dukker renter og gebyrer fra første rykker op på både Rykker 1, 2 og 3...!
Og dette uanset om fakturaen først dukker op på Rykker 3.

Dette gør rykkersystemet uoverskueligt og besværligt (tæt på umuligt) at bruge, da jeg for Rykker 1 og Rykker 2 manuelt skal fjerne alle de kunder der tidligere har fået tilsendt en rykker med renter og gebyrer.
Og da man ikke kan rykke for enkelte poster, kan jeg derfor heller ikke rykke for eventuelle nye forfaldne fakturaer.

En klar fejl. Rykkeren skal naturligvis følge fakturaen.

Håber I vil kigge på dette.
i Forslag » Andet af (220 points)
status opdateret af
Hej
Jeg er så enig. Det er noget simpelthen noget rod.
Det SKAL have 1.prioritet hos E-conomic.
Hej,
Jeg ved det er lidt sent med indlæg i denne diskussion, men check eventuelt vores app Rykkerportalen.
Vi fokuserer netop på at rykkere skal hænge sammen med faktura, men vi laver også altid et kontocheck af debitor inden vi sender rykkere ud. Det betyder at vi også kan hjælpe dig med at få udlignet åbentstående poster, hvis du for eksempel skulle have kreditnotaer liggende, der ikke er udlignet med fakturaer.
Ring eventuelt til os på 23 91 53 39, hvis du vil vide mere.
Mvh,
Kim

1 Svar

Hej Nem-hr

Tusind tak for dit indlæg.

Rykkermodulet er et vel debatteret emne, nogle brugere har en arbejdsgang der passer perfekt til vores rykkermodul, andre har nogle behov hvor vores løsning falder fuldstændig til jorden.
Det betyder også at rykkermodulet er et af de områder vi gerne vil have under behandling når vores tid og ressourcer tillader det.

I denne behandling vil vi tage stilling til alt den kundefeedback vi har modtaget på den eksisterende løsning, samt de oplagte rettelser og funktionaliteter.

Konklusionen på dit forslag bliver derfor at vi er klar over at der er forbedringsmuligheder i modulet, men vi ikke har plads til at kaste os over opgaven for nuværende, men uomtvisteligt vil gøre det i fremtiden.

Lad mig gerne høre dine tanker herom smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)