Informizely customer feedback surveys

Ingen ændringer i gamle fakturaer

+3
Hej e-conomic

Vil det være muligt at gamle fakturaer IKKE påvirkes af senere ændringer. Således at når PDF-filen er dannet, så er der ikke noget der kan lave den om.

Bl.a. kundenummerændringer og layoutændringer slår igennem på gamle fakturaer. Og det kan føre til mange misforståelser når den faktura jeg slår op på skærmen ikke er identisk med den som kunden sidder med. Og det kan være næsten umuligt at skrue tiden baglæns, hvis de beder om en kopi.
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Tina,

Herinde er vi helt enige om, at når en faktura er bogført, så skal den arkiveres som den så ud på bogføringstidspunktet, netop så der ikke opstår misforståelser eller andre uhensigtsmæssigheder senere hen. Netop derfor er vi faktisk i gang med en sådan ændring :)

Jeg har ikke en dato for præcis hvornår dette er lavet færdigt - vi er dog gået i gang, så vi snakker ikke år ud i fremtiden og jeg skal nok opdatere her på forum, så snart det er "live" :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej igen,

Vi har ændret det således, at PDF-filer ikke længere kan blive påvirket af senere ændringer lavet på fx kunden. Altså "låses" PDF-filer nu når man bogfører og viser eksempelvis en faktura.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)