forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ingen ændringer i gamle fakturaer

+3
Hej e-conomic

Vil det være muligt at gamle fakturaer IKKE påvirkes af senere ændringer. Således at når PDF-filen er dannet, så er der ikke noget der kan lave den om.

Bl.a. kundenummerændringer og layoutændringer slår igennem på gamle fakturaer. Og det kan føre til mange misforståelser når den faktura jeg slår op på skærmen ikke er identisk med den som kunden sidder med. Og det kan være næsten umuligt at skrue tiden baglæns, hvis de beder om en kopi.
spurgt 16 Sep, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Tina Bentsen (190 points)
status opdateret 30 Mar, 2016 af Heidi Christensen

2 Svar

Hej Tina,

Herinde er vi helt enige om, at når en faktura er bogført, så skal den arkiveres som den så ud på bogføringstidspunktet, netop så der ikke opstår misforståelser eller andre uhensigtsmæssigheder senere hen. Netop derfor er vi faktisk i gang med en sådan ændring :)

Jeg har ikke en dato for præcis hvornår dette er lavet færdigt - vi er dog gået i gang, så vi snakker ikke år ud i fremtiden og jeg skal nok opdatere her på forum, så snart det er "live" :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 22 Sep, 2015 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Hej igen,

Vi har ændret det således, at PDF-filer ikke længere kan blive påvirket af senere ændringer lavet på fx kunden. Altså "låses" PDF-filer nu når man bogfører og viser eksempelvis en faktura.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 30 Mar, 2016 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”