Informizely customer feedback surveys

Import af fakturalinjer

0
Er der nogen, der ved hvornår e-conomic kan forventes at understøtte direkte import af faktura-linjer uden brug af API og 3.parts?
lukket
i Spørgsmål » Andet af (350 points)
status opdateret af

13 Svar

 
Bedste svar
Hej

Jeg vil gerne melde mig i koret af udbydere, der kan løse dette problem.

Vi har en løsning hvor ordrene indlæses i e-conomic nemt.

Vores løsning kan indlæse fra andre systemer eller men kan have ordrene liggende til indlæsning gang på gang altså eksempelvis måned efter måned.

Inden indlæsningen kan man så foretage rettelser af de enkelte ordre på varelinje niveau.

I er velkommen til at enten ringe 2811 4220 eller sende en mail <a href="mailto:php@scan-soft.com">php@scan-soft.com</a>

Så kan vi altid få en snak om mulighederne.

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Spørgsmål af (18.2k points)
valgt som bedste svar af
Hej Ezas,

Det er ikke noget der ligger i kortene. Jeg kan forstå det er noget du vil importerer, og så på denne baggrund danne fakturaer?

Man kan jo altid indlæse noget som en manuel debitorfaktura. - http://wiki.e-conomic.dk/bogforing/manuel-debitorfaktura

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Nej...den manuelle løsning med at oprette hver faktura duer slet ikke.
jeg har behov for at importere feks 1000 fakturaer ad gangen med fakturalinjer fra andet system. Det er ikke så vigtigt at feks fakturanummeret kommer med over i economic da det her evt blot kan få nyt fakturanummer så der kan laves bogføring her i stedet. hvis den kunne tage fakturanummeret med over ville det være fint.
Der vil til stadighed skulle importeres nye fakturaer med linjer.
Spørgsmål af (350 points)
Hej,

Så fakturaerne er lavet i et andet system, så du har bare behov for at få saldoen ind på på debitoren, så du så også senere kan lave indbetalingen?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
I princippet rigtigt, men det er nødvendigt at få fakturalinjerne med ind også.

Jeg antager at det er umuligt men måske nogen ved hvornår det bliver muligt?
Spørgsmål af (350 points)
Ja du har helt ret, skal faktura linjerne med, så det bliver specificeret i forhold til hvilke produkter du har solgt, og hvor mange, så kan det ikke lade sig gøre

I forhold til hvornår bliver det muligt, så vil jeg sige at vi ikke har taget stilling til at det skal være muligt. Vi arbejder selvfølgelig løbende på at forbedre programmet, men netop dette er lige nu og her kun muligt samlet på beløb eller via APIet. ÆV. Jeg vil selvfølgelig tage dette forslag med videre, og vi hører også (rigtig) gerne, fra andre med samme ønske.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Tak Steffan, svaret var desværre lidt som forventet. Jeg kan dog oplyse at ønsket også gælder for ret mange af mine kunder som har efterlyst dette i efterhånden mange år. Det er et ret stort hul i de muligheder, som e-conomic ellers tilbyder. De fleste andre regnskabsprogrammer kan umiddelbart importere linjerne, så det er lidt underligt at e-conomic ikke kan. Jeg har undersøgt API-mulighederne men erfaringer fra andre brugere på samme platform som her fortæller desværre om problemer og stabilitets-issues, som gør det meget utrygt at prøver sig den vej (SOAP osv). Jeg vil dog opfordre alle, med samme ønske, om at melde ind her i denne tråd. Så kan det jo være at der sker noget  !    
Spørgsmål af (350 points)
Hej,

Ja jeg har også hørt ønsket før, så jeg tror også der er flere der kan gøre brug af dette. Skulle det være under igangværende fakturaer indlæsningen skulle være?

Nu kan jeg se du skriver stabilitets problemer - hvad tænker du på der? For jeg ved da vi har flere webshops integrationer som gør brug af netop dette, og der vil stabilitets problemer heller ikke være godt nok, men flere bruger det med stor succes?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Jeg er ikke helt stiv i e-conomic men behovet er primært at lave fakturaerne (automatisk) i et andet system, feks et par hundrede om dagen eller ugen, importere det over i e-conomic -&gt; få den til automatisk at fakturere dem her også -&gt; og derefter bruge bogføringsdelen i e-conomic til debitorhåndtering samt kreditordelen mv til regnskab og opfølgning/rapportering.

Det kan lade sig gøre i dag men kun med kontiene for feks varerne osv. Det ville dog være rart at man også kan se varelinjerne i e-conomic
Spørgsmål af (350 points)
Interessant diskussion.

Jeg tænker på om det ville være relevant at lave et CSV format til ERP Faktura, som er et meget billigt program til indlæsning af købsfakturaer i e-conomic.

Så ville man også nyde godt af avancerede muligheder for at kunne bogføre på sager/konti samt generering af PDF bilag.

Er det en vej, der er værd at gå? I så fald er jeg meget interesseret i at gå i dialog med brugere om hvordan dette format skal se ud.

Se evt. her:
<a class="postlink" href="http://www.e-conomic.dk/apps/fakturaer/erp-faktura">http://www.e-conomic.dk/apps/fakturaer/erp-faktura</a>
Spørgsmål af (500 points)