forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Samhørende debitorer og kreditorer

0
Vi har en del personer (frivillige i foreningen), som nogle gange skylder foreningen penge, og til andre tider skylder foreningen dem penge. Dette resulterer i, at jeg ofte har kreditorer med omvendt fortegn.

Det ville være fedt, hvis man kunne forbinde en kreditor med en debitor, således at når en kreditor får omvendt fortegn, så går den i nul og aktiverer så den tilhørende debitor - og omvendt.

På den måde undgås det, at kreditorsaldolisten kommer til at indeholde debitorer - og omvendt.
spurgt 20 Aug, 2015 i Forslag » Andet af Mette Lund (120 points)
status opdateret 22 Sep, 2015 af Magnus H. Börgesen

1 Svar

Hej Mette,

 
Mange tak for dit forslag.

 
Jeg kan godt følge dig i det ville være nemmere i dit tilfælde, hvis man kunne kører en debitor og en kreditor ”sammen” som du forslår. Det kan vi desværre ikke, og det er heller ikke noget som er i støbeskeen.

De kunder som vil have fordel af dette vurderer vi til at være få – og så er det for os set bedre givet ud, at bruge vores udviklere på andre ting – da det er muligt at skylde en debitor penge, og have penge til gode hos en leverandør.

 
Jeg håber du har forståelse for vores prioritering.

Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 22 Sep, 2015 Forslag af Magnus H. Börgesen (8,150 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”