Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Samhørende debitorer og kreditorer

0
Vi har en del personer (frivillige i foreningen), som nogle gange skylder foreningen penge, og til andre tider skylder foreningen dem penge. Dette resulterer i, at jeg ofte har kreditorer med omvendt fortegn.

Det ville være fedt, hvis man kunne forbinde en kreditor med en debitor, således at når en kreditor får omvendt fortegn, så går den i nul og aktiverer så den tilhørende debitor - og omvendt.

På den måde undgås det, at kreditorsaldolisten kommer til at indeholde debitorer - og omvendt.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Mette,

 
Mange tak for dit forslag.

 
Jeg kan godt følge dig i det ville være nemmere i dit tilfælde, hvis man kunne kører en debitor og en kreditor ”sammen” som du forslår. Det kan vi desværre ikke, og det er heller ikke noget som er i støbeskeen.

De kunder som vil have fordel af dette vurderer vi til at være få – og så er det for os set bedre givet ud, at bruge vores udviklere på andre ting – da det er muligt at skylde en debitor penge, og have penge til gode hos en leverandør.

 
Jeg håber du har forståelse for vores prioritering.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)