"Auto kassekladde" med pre-definerede forslag til posteringskonti, moms mv.?

0
Hej E-conomic

Hvorfor laver I ikke en "auto kassekladde" (i mangel på bedre navn), som henter sin posterings- og moms-viden fra jeres definitioner, brugernes mest ofte anvendte definitioner eller egne definitioner. En sådan "auto kassekladde" kunne være mindet mod dem, som ikke er bogholder-uddannet. Og så kan bogholderne tage de normale kassekladde, hvis de bare er ... helt vilde med.... at fortage unødvendige indtaster på trivielle posteringer.

I kan søge inspiration hos Dinero, hvor man får meget hjælp, når man indtaster f.eks. "Privat ud". Der går systemet ind og foreslår ind og ud kontoen og ved at der ikke er moms med. Ligeledes når man skriver "Resturant", "Brobiz" osv., så foreslår den 2 pre-definerede konti samt hvordan momsen skal være. Er med bedre vidende en det, som bliver foreslår, ja så retter man blot til selv.

Det mangler e-conomic helt - i en ny seperat "auto kassekladde".

Er det ikke noget, som I har lyst til at kigge på, så I kan konkurrere med Dinero i brugervenlighed? Og imødekomme de af jeres brugere, som bare gerne vil minimere antallet af indtaster eller som måske ikke er bogholder-uddannet og bare gerne vil indtaste så meget som muligt, før bogholderen tager over. Som sagt kan bogholder-folket tage den almindelige kassekladde, hvis de ikke kan udstå automatisering :-)

I har lavet en super kassekladde, men I burde også lave en auto kassekladde til dem, som har simple regnskaber eller dem, som bare gerne vil spare en masse trivielle indtastninger.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

lukket
i Forslag » Andet af (8k points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Jens

 

Mange tak for dit indlæg og forslaget.

 

Det er klart at dette kan være en fantastisk funktion og samtidig kan den være lidt farlig, hvis du konterer forkert en gang, vil dine fremtidige konteringer formentlig også blive forkerte. Så det er naturligvis et sted hvor man skal bevæge sig varsomt.

 

Vi har valgt en lidt anden tilgang til opgaven end den dit forslag rummer. Vi arbejder meget på at gøre overførslen fra bankafstemningen mere automatisk og opsætte auto forslag til bogføring herfra. Det er noget der på nuværende stadie er på test-niveau, men vil se dagens lys hos alle e-conomic brugere med tiden.

 

Vi vil derfor på nuværende tidspunkt ikke kigge på auto kassekladder i øvrige formater, hvorfor jeg vil sætte dette forslag som "implementeres ikke" om end der kommer noget der lugter af det smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
valgt som bedste svar af
Super at I arbejder i den retning :-)