forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

"Auto kassekladde" med pre-definerede forslag til posteringskonti, moms mv.?

0
Hej E-conomic

Hvorfor laver I ikke en "auto kassekladde" (i mangel på bedre navn), som henter sin posterings- og moms-viden fra jeres definitioner, brugernes mest ofte anvendte definitioner eller egne definitioner. En sådan "auto kassekladde" kunne være mindet mod dem, som ikke er bogholder-uddannet. Og så kan bogholderne tage de normale kassekladde, hvis de bare er ... helt vilde med.... at fortage unødvendige indtaster på trivielle posteringer.

I kan søge inspiration hos Dinero, hvor man får meget hjælp, når man indtaster f.eks. "Privat ud". Der går systemet ind og foreslår ind og ud kontoen og ved at der ikke er moms med. Ligeledes når man skriver "Resturant", "Brobiz" osv., så foreslår den 2 pre-definerede konti samt hvordan momsen skal være. Er med bedre vidende en det, som bliver foreslår, ja så retter man blot til selv.

Det mangler e-conomic helt - i en ny seperat "auto kassekladde".

Er det ikke noget, som I har lyst til at kigge på, så I kan konkurrere med Dinero i brugervenlighed? Og imødekomme de af jeres brugere, som bare gerne vil minimere antallet af indtaster eller som måske ikke er bogholder-uddannet og bare gerne vil indtaste så meget som muligt, før bogholderen tager over. Som sagt kan bogholder-folket tage den almindelige kassekladde, hvis de ikke kan udstå automatisering :-)

I har lavet en super kassekladde, men I burde også lave en auto kassekladde til dem, som har simple regnskaber eller dem, som bare gerne vil spare en masse trivielle indtastninger.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 16 Aug, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Jens Kirk (7,880 points)
status opdateret 9 Okt, 2015 af Lauris Sørensen

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Jens

 

Mange tak for dit indlæg og forslaget.

 

Det er klart at dette kan være en fantastisk funktion og samtidig kan den være lidt farlig, hvis du konterer forkert en gang, vil dine fremtidige konteringer formentlig også blive forkerte. Så det er naturligvis et sted hvor man skal bevæge sig varsomt.

 

Vi har valgt en lidt anden tilgang til opgaven end den dit forslag rummer. Vi arbejder meget på at gøre overførslen fra bankafstemningen mere automatisk og opsætte auto forslag til bogføring herfra. Det er noget der på nuværende stadie er på test-niveau, men vil se dagens lys hos alle e-conomic brugere med tiden.

 

Vi vil derfor på nuværende tidspunkt ikke kigge på auto kassekladder i øvrige formater, hvorfor jeg vil sætte dette forslag som "implementeres ikke" om end der kommer noget der lugter af det smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 9 Okt, 2015 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
valgt som bedste svar 9 Okt, 2015 af Jens Kirk
Super at I arbejder i den retning :-)
overvejes× 114
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”