Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Videre udvikling af "Bankafstemning"

+2
Hejsa

Jeg kan se, at "Bankafstemning"-funktionen kan hente posteringer fra en csv fil og koble dem sammen med en tilsvarende liste over posteringer på kassekreditkontoen i Economic, men der er stadig en masse taste arbejde...

Kunne I ikke udvikle lidt videre på modulet, så nedenstående blev muligt - så ville der VIRKELIG være tid at spare..:

Når jeg konterer en faktura, så vælger jeg fx. "bankoverførsel", som betalingsmetode, så betalingslinien bliver overført til "Betalinger"... Herfra kan jeg så overfører betalingen til netbank via en csv fil...

Når så betalingen bliver gennemført, så skal jeg ind og lave konteringen, hvor jeg debitere kreditoren (udligner fakturaen) - og kreditere kassekreditten (og indirekte stemmer kassekreditten af ift. bankkontoen)...

Når jeg nu på intet tidspunkt har påvirket konteringsstrengen i netbankbetalingen, kunne I så ikke udvikle modulet således, at systemet selv kan genkende konteringsteksten (som den selv har lavet) - og dermed selv lave konteringsstrengen, som udligner kreditoren/fakturaen og kreditere/afstemmer kassekreditten..?

SÅ vil der spares MEGET tid...

 

Hilsen Jørgen
i Forslag » Andet af (710 points)
status opdateret af
Det du efterlyser, er det ikke, at du samtidig med download af bakfilen, danner en betalingslinje i en kassekladde?
Det er kun et spørgsmål om at valg af kladde, når du downloader, så ligger konteringen klar i e-conomic!
Og for guds skyld: Brug bankafstemningen, det løser mange problemer.

2 Svar

Hej Jørgen :-)

Hvis du virkelig vil spare MEGET tid :-) så gør som os. Ret blikket mod 70 bankers nye fælles Netbanks-integrations-system ved navn BankConnect. Det udvikler E-conomic holdet også op mod. Jeg er selv 3. parts udvikler på systemet og har fingerne nede i kildekoden (dog ikke hos E-conomic holdet).

Du kan læse mere her om BankConnect: https://www.bankconnect.dk/da

Med det system kørende kan E-conomic - når E-conomic understøtter det fuldt ud - AUTOMATISK se, hvilke penge som kommer ind på bankkontoen (gammeldags bankoverførsler, girokort-betalinger, PBS opkrævninger mv) og automatisk bogføre det og automatisk udligne debitors udeståender osv.

E-conomic holdet må selv lige redegøre for, hvor meget de vælger at understøtte det og hvornår de lancerer det. Men vi lancerer vores 3. parts løsning til webshops her til sommer, når BankConnect officielt lanceres :-)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
Forslag af (8.1k points)
opdateret af
Hej Jens
Det er den vej, der skal arbejdes!
Jeg mener bare, at det må være i E-conomic's egen interesse selv at lave denne funktionalitet, så de selv kan levere den pakke, som passer til deres program... Ideen med forskellige apps/programmer er fin - men folk leder efter total-løsninger - og ikke et kludetæppe af forskellig apps, som ikke er 100% kompatible med deres system... ;-)
Hej :-)

Jeg ved at E-conomic selv arbejder på netop integrationen til Netbanken. De har bare ikke sagt noget officielt om det endnu, men det gør de, når de lancerer det her til sommer engang.

Parrallet med det arbejder jeg med at integrere det med webshop-systemer. Vi er mange, som arbejder med at koble netbanken sammen med eksterne systemer, så pengeflowet kan følges live - hvor end det måtte være relevant.

Derved kan en masse automatiseres i diverse systemer :-)

Og det er jo der vi skal hen :-)

Det som jeg personligt glæder mig allermest til, når E-conomic har lanceret deres netbanks-integration, er, at girokort-indbetalinger, PBS-opkrævninger mv kan registrere og udlignes prompte / live / automatisk, så der ikke længere skal en medarbejder ind over.

Det gør så også, at vores systemer prompte (automatisk) kan sige noget a la: "Kære kunde - tak for din girokort-indbetaling".

Ligeledes med PBS-betalingerne og sådan set også bankoverførsler, dog er sidstnævnte svære at genkende.
Hej Jørgen

Jens Kirk har faktisk sagt alt det der skal siges kan jeg se.
Jeg vil ikke tage dette forslag specifikt med videre, men jeg vil videresende dette input til vores team der arbejder med bankintegration, da det er meget værdifuldt at få kundefeedback med på den front.

Så tusind tak for dit input, og det er en meget spændende tid vi går i møde i forbindelser med bankintegrationer.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)