Informizely customer feedback surveys

Mulighed for at angive en FRA-email-adresse ved afsendelse af Tilbud, Ordre og Faktura?

+3

Hej E-conomic

Hvorfor kan man ikke vælge en FRA-email-adresse, når man skal sende tilbud, ordre, faktura mv?

Systemet trækker blot vores generelle kontakt email-adresse ind og lader den være REPLYTO-adressen, men det er voldsomt usmart, fordi så går alle medarbejderes svar-post til en bestemt medarbejder - frem for til den medarbejder, som har sendt det (og har med sagen at gøre).

Så hvis der kom en FRA-adresse-email-adresse (lige som der er CC, BCC) så havde det været smart. Er det noget, som I kan udbygge?

I må ikke løse det på den måde, at den trækker email-adressen ind fra et login, fordi en medarbejder kan ønske at få folks svar ind på forskellige email-adresser (alt efter projekter, afdelinger mv). Ergo der skal være mulighed for at overskrive FRA-email-adressen fra gang til gang der skal sendes noget.


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8.1k points)
status opdateret af
Jeg har netop haft fat i support angående dette problem. Det SKAL være muligt at angive en FRA-emailadresse. Det kan alle andre ordentlige systemer. Så det skal economic også se at få implementeret.

Når kunderne får deres email med fakturaen er det vigtigt for dem at de kan se, hvilken virksomhed den kommer fra, her bruger man altså email adressen. I disse spamtider er det også vigtigt at der ikke står post@economic.dk for det signalerer helt klart spam.

Det er også et brud rent sikkerhedsmæssigt for emailen afslører hvilket regnskabsprogram man anvender. Det vedkommer slet ikke kunderne.

Jeg vil kraftigt anbefale at man implementere denne feature og jeg vil blive ved med at presse på for, at det kommer til at ske!

Jeg kan se, at dette er en ret gammel email-tråd, så jeg undrer mig over at det ikke er implementeret endnu.

mvh

Asger

5 Svar

Hej Jens

Tusind tak for din henvendelse og dit forslag.

Som du selv nævner, så vil man ved besvarelse af en fremsendt tilbud/ordre/faktura, bruge den mail der er angivet som "Kontakt e-mail" da denne er Replyto på den fremsendte mail.
Denne løsning løser behovet for et stort antalt af vores kunder, den procentdel af vores brugere der arbejder i små virksomheder med en eller få medarbejdere, vil som udgangspunkt aldrig opleve et behov hvor den nuværende ikke dækker deres arbejdsgang.

Der naturligvis være undtagelser her, men som udgangspunkt er dette situationen. De virksomheder der til gengæld oplever disse behov hver eneste dag, fordi de har adskillige medarbejdere der håndterer salg mv. Vil være meget bedre stillet med at anvende en af vores applikationspartnere til at håndtere mailafsendelsen.

Her tænker jeg f.eks. på HubBroker der har lavet en løsning, ganske gratis, der er nævnt i dette indlæg:
http://forum.e-conomic.dk/15939/afvisning-af-mail
eller kan kontaktes her for nærmere info: https://www.e-conomic.dk/apps/hubbroker

Alternativt kan man kigge efter emailadministrations apps på vores Apps side. Med disse omkringliggende muligheder syntes jeg at e-conomic tilbyder muligheder for alle virksomheder, uanset hvilke behov de har i denne arbejdsgang.

Jeg håber naturligvis du er enig, uanset vil jeg gerne høre dine tanker om dette. jeg vil dog i første omgang sætte dette forslag til "Implementeres ikke".

Venlig hilsen/Best regards

 

Lauris P. Sørensen

Team Scale, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (35.0k points)
Hej Lauris

Hvor er det bare øv at I skoles så meget I at lære at afvise forslag, som ud over det er lette at implementere.

Jeg vil aldrig køre Apps ind for nogle af mine kunder, når det bør kunne løses internt. Kompleksiteten for brugerne stiger, når der skal kobles eksterne ting på.

I er bedre til at afvise end I er til at tage imod forslag. Jeg er en af dem her i forummet, som bruger mest tid på at komme med feedback som programmør og jeg får måske 50% afvist. Det gider ja da ikke bruge min tid på.

Det er jo rent logik at jeres løsning bliver meget bedre, hvis der kommer et FRA-felt, hvor man kan indtaste en email-adresse, hvis det er relevant. Gør man ikke det, ja så anvendes kontakt-email-adressen blot (som det er nu).

Det giver ikke mening at have et forum til feedback, når I har en holdning om at afvise så meget som muligt. Hele jeres email håndtering sejler i forvejen, fordi I ikke tillader at man kan sende via sin egen SMTP-server og samtidigt ikke åbner op for at man kan bruge jeres mail-udsendelse lidt friere (f.eks. angive en FRA-adresse).

Pga. jeres i forvejen dårlige mail udsendelse sker der det, at 10% af alt post fra E-conomic lander i spamfilterne. Og det kan jeg bevise, som postmester for forskellige firmaer.

Men fint nok. Så løser vi det bare selv via API'en, hvor vi kan få det, som vi gerne vil have det - nemlig at medarbejderens email-adresse kan anvendes som FRA-adresse i de sammenhænge, hvor det er relevant. Det giver ikke mening, at alle folks svar skal gå til en "kontakt-medarbejder", som så skal ligge og videresende til dem, som har sendt en mail gennem E-conomic.

Så bruger vi E-conomic til faktura-håndtering (som det også er stærk til), men udbygger vores eget system til alle former for mail-udsendelse (som E-conomic førhen stod for).

Evt. bygger jeg det med et faneblad eller knap her i E-conomic, men som kalder vores eget system (vist i en popup eller andet), som så udsender f.eks. fakturaen til kunden. Ved at indsætte et faneblad eller knap i E-conomic, så slipper medarbejderne for at skulle forlade jeres GUI (det skal gøres så nemt som muligt).

Jeg tror, at jeg vil kalde det faneblad eller knap for "Udsend på en ordenlig måde".
Jeg må tilslutte mig, jeg er helt ny i economic og er helt uforstående overfor at det ikke er muligt i det mindste ved tilbud og ordrebekræftelse at sende fra medarbejder Email adressen, var nemt løst med at trække adressen fra vores reference feltet...

Og jeg er helt enig, det er for billigt bare at henvise til 3part app...

Kom ind i kampen..
Hej Lauris

Hvornår svarer du? :-)
Hej Jens og Henrik

Jeg beklager hvis I ikke fandt min første besvarelse fyldestgørende.
Lad mig starte med at sige, at vi bestemt ikke skoles i at afvise forslag, vi har dog frie tøjler i forhold til at tage en vurdering på hvorvidt forslaget vil give et udbytte for vores brugere, og hvor mange? I nogle forslag kan det sagtens give mening for den specifikke arbejdsgang denne virksomhed eller bruger praktiserer, men for en anden stor mængde brugere ville det blot være til gene.

Dette er altid de vurderinger vi skal junglere med, samtidigt skal vi så vidt muligt sikre os at vi ikke gør produktet så komplekst at vi skræmmer vores nye brugere og ligeledes skal vi prøve at holde en acceptabel tidshorisont, hvilket er et meget relativt begreb.

Når alt dette er sagt, arbejder vi altid på at tilbyde et bedre produkt og hjertens gerne med feedback fra vores brugere - og når denne feedback passer ind i vores "stil" eller kan tilpasses hertil og giver mening, så kaster vi hellere end gerne ud i at udvikle feature herefter.

Dertil kan jeg så tilføje at e-conomic er et regnskabsprogram, ERP om man vil, og ikke en mail-klient. Vi tilbyder at hjælpe vores kunder med usendelse af dokumenter som tilbud, ordre og fakturaer, hvilket er en uundværlig service for mange af vores brugere, uden yderligere specifikation.
Dette er et funktionalitet som alle kan forstå og alle kan bruge.

Når der opstår specifikke behov, grundet specielle arbejdsgange i virksomheder, eller antallet af medarbejdere har nået et specielt punkt, jamen så kan vores standardiserede økonomisystem komme til kort. Det er, i min optik, både det smukke og det ærgerlige ved et standardiseret system. Alle forstår at bruge det, for det bliver aldrig mere brugerspecifikt end de indstillinger der er tilgængelige!
e-conomic har så formået at fjerne den ærgerlige del, ved at have et åbent API der frit kan synkroniseres fra og til - dette giver nemlig muligheden for APP partnere (eller hjemmebyggede integrationer). Her gives der mulighed for virksomheder med specifikke behov (f.eks. til mailudsendelse) til at bygge eller tilkøbe nogle moduler der tilgodeser disse behov.

Så kan man diskutere hvorvidt dette er den billige løsning? Det kan sagtens se sådan ud udefra, medgivet. Det er dog præcis den anden vej rundt, hvis vi skulle tilbyde brugerspecifikke skræddersyede løsninger til alle virksomheders arbejdsgange, så ville vi ikke være i stand til at udbyde et regnskabsprogram fra 99,- om måneden og slet ikke uden opstartsomkostninger. Det er vi dog i stand til nu, og herfra lader vi det så være op til den enkelt kunde hvorvidt deres behov er tilpas værdifulde til at en tilkøbt app løsning vil være pengene værd.

På baggrund af ovenstående vil jeg holde fast i min første udmelding, at vi på nuværende tidspunkt ikke ønsker at implementere yderligere funktionalitet i forbindelse med afsendelse af emails fra e-conomic og hvilken afsenderafdresse der er anvendt.

Venlig hilsen/Best regards

 

Lauris P. Sørensen

Team Scale, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (35.0k points)
Øv øv øv
Dessvärre Lauris, men ditt svar är inte gott nog.

Du skriver att eftersom e-conomic är ett ERP i skyen så skall era användare underförstått inte räkna med en vettig e-postlösning. Det tycker jag är ett väldigt arrogant svar. Tänk istället såhär: Om vi tar bort e-postfunktionen, hur många kunder skulle då välja e-conomic?

Min 25-öring: Ingen.

Om vi haft vårt ERP på en egen server med klientapplikationer så hade det varit integrerat med t ex Outlook för at sända ut mail (det är i princip standardfunktionalitet).

Ni måste förstå att folk ställer minst samma, men troligtvis högre, krav på ett ERP i molnet (skyen). Mail är så fundamentalt och om ni erbjuder mailutskick så måste ni faktiskt erbjuda mailutskick som fyller en ordentlig funktion också. Att hävda att e-conomic då skulle bli en maiklient är bara omoget.

Hade detta varit 2002 hade jag kanske accepterat det, men 2015 är er "lösning" för e-post inget annat än en amatörmässig funktion jämfört med andra molntjänster.

Varför väljer kunder då ett ERP i molnet? Naturligtvis är det oerhört bekvämt jämfört med kostnaden och komplexiteten att sätta upp en egen klient/server-baserad lösning. Dessutom har de flesta inte kompetens att bygga egna anpassningar, och det gäller såklart även ert API.

Mailfunktionen har folk klagat på så länge vi haft e-conomic (flera år), och rent generellt finns det en poäng när Jens Kirk skriver att ni är bättre på att avvisa förslag än att ta emot dem. Det räcker ju med att se på listan uppe till höger...

Med vänlig hälsning,
Peter
Hej Peter, mange tak for din feedback, den er yderst værdsat.

Jeg er ked af at høre du mener jeg var arrogant i mit svar, det var bestemt ikke min hensigt, hverken på mine egne eller på e-conomics vegne.
Hertil er jeg bange for at der måske var været en misforståelse, jeg føler naturligvis ikke at vi som ERP udbyder skal afskrive en funktion som mail afsendelse, selvfølgelig skal vi have den, og i særdeleshed som et cloud system, det er også min opfattelse at den mail afsendelsesfunktion vi anvender på nuværende tidspunkt er ganske fornuftig og opfylder behovet for majoriteten af vores brugere.

Så har vi nogle brugere, virksomheder der har behov der rækker lidt ud over den funktionalitet vi som udgangspunkt tilbyder. Til disse parter kan vi så tilbyde et åbent API der giver mulighed for at danne sine egne rammer, der kan dække de behov ens virksomhed måtte have.

Det er selvfølgelig ikke hvem som helst der kan udarbejde en applikation der kan snakke sammen med vores API, jeg tør dog garantere at hvem som helst kan opsætte den mailintegration som f.eks. HubBroker udbyder med hjælp fra deres folk.

Det er helt korrekt at hvis vi holder kategorien "Implementeres ikke" op imod "gennemført", "overvejes", "i gang", så er der en overvægt på implementeres ikke, uden tvivl. Denne kategori indeholder også indlæg der ikke helt kan kategoriseres som forslag, den indeholder også indlæg om misforståelser samt indlæg der beror på manglende forståelse eller kendskab til funktioner i e-conomic.
Ydermere indeholder den indlæg der vurderes så brugerspecifikke at de i teorien kun vil yde værdi for én eller en håndfuld brugere, og bliver derfor afvist i en ren ressource vurdering.
Jeg føler derfor på ingen måde at disse kategorier er sammenlignelige, og vil fastholde mit udsagn at vi som udgangspunkt er åbne for at vurdere ALLE forslag der stilles herinde.

Lad mig endelig høre dine tanker om ovenstående

Venlig hilsen/Best regards

 

Lauris P. Sørensen

Team Scale, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (35.0k points)
Hej Lauris

Jeg ser det ske igen og igen - I bruger gerne tid på at forklare, hvorfor I fravælger noget frem for at bruge den samme tid på at udbygge det.

Jeg lever af at være API-programmør til E-conomic (og har 2 ansatte) og har været det i ca. 4 år (og har været programmør mange år før det). Jeg kunne selvfølgelig være glad, fordi I afviser så meget, fordi det betyder at mere arbejde lander på mit bord, men jeg er ikke glad.

Jeg synes ikke at svaret med at fordi hovedparten ikke formulerer ønske om at bruge det, så skal det ikke skabes. Det er jo altid en mindre del af kunderne, som er så IT-stærke, at de kan formulere ønsker til næste version.

Vi taler blot om at der skabes er super simpelt FRA-felt, så vi selv kan angive hvilken email-adresse (reply-to) som folk eventuelle svar skal gå tilbage til - så alle folks eventuelle svar ikke går ind på kontakt-email-adressen. Hvis en kunde kontakter mig om at lave det i et af hans / hendes systemer, så er det noget, som jeg kan lave meget hurtigt. Nu er E-conomic et meget større system, men selvom vi så ganger timeforbruget med en faktor 10, så er det stadig utroligt let gjort. Og så mange kunder vil få større frihed.

Fordi hovedparten af kunderne accepterer en begrænsning, betyder det jo ikke - i hvert fald i min verden - at begrænsningen skal vedblive.

I taber kunder på den holdning. Det handler ikke bare om denne tråd. Det handler om en stribe andre gode generelle forslag, som ville have forbedret E-conomic meget. Muligheder som findes i Billys Billing, Dinero og andre.

Der opstår stille og roligt en distance mellem brugerne og udviklerne, hvor medarbejdere hos E-conomic lønnes til at afvise. I tager et stort tilløb til at afvise, for at det føles mindre øv for dem, som kommer med forslaget, men på bundlinjen er det en afvisning. Og det betyder, at vi må gå tilbage til vores kunder og sige, at noget utroligt simpelt desværre ikke bliver implementeret i E-conomic, fordi de har afvist det - og ikke ser ideen i at udvikle deres eget software.

Brug i stedet jeres løn på flere udviklere og så bliver vi - os, som har kunder, som betaler for fremdriften af E-conomic - meget meget gladere :-D

Lyt til brugerne - det var sådan I startede ud og tildels også stadig er drevet selvom I er blevet meget større i mellem tiden.
Prøv at kigge på http://anttext.com det kan være at det kan løse en del af Jeres problemer.
Hej Niels
Fantastisk at du kan se vores app, som kun har været ude lidt før jul sidste år løser dine problemer.

Se vores ny opdateret side på e-conomic:

https://www.e-conomic.dk/apps/anttext

Til Peter, Jens og Henrik har jeg sendt en pb.

Håber at vi tales ved.

/Antonio
Insight Office
+45 2113 0603
Ved ikke hvorfor jeg faktisk igen bruger tid på at kommentere herinde på forum med forslag - indtrykket er jo at det aldrig bliver til noget alligevel og at det er som at bokse i en dyne... og den her med FRA eller REPLY-TO mail virker så let at hvis ikke engang det kommer med, så kommer ingen af de andre gode forslag som man selv og andre brugere har nogensinde med...

Øv øv øv...

Men denne besked for dog alligevel at markere at endnu en bruger trods alt ønsker REPLY-TO / FRA mulighed på mails der afsendes - UDEN at skulle over andre apps eller lign. besværlige løsninger for en så simpel ting...
God ide. Jeg skal altid skrive til kunderne åp tilbud at de skal svare JAtak til en anden email. Ellers svarer de til post-economics, og det er ret irriterende for så får vi ikke deres Jatak
Forslag af (160 points)
Vi har samme problem og ønsker også en løsning.

Vores kunder besvare ofte tilbud/ordre med en kommentar, vi bruger dagligt meget tid på at videresende mails til korrekte modtagere. Vi kan allerede måle en betydelig omkostning herpå.
Forslag af (170 points)