oprettelse af vare ved oprettelse af leverandør faktura

0
Da i fik den GENIALE (ironi) at lave så man kunne oprette vare når man lavede en salgsfaktura påpegede jeg det indlysende ulogiske i at det lå under salgsfaktura og ikke leverandør fakturaer. Vi er jo ligesom nok ca. 95% af alle virksomheder i landet der skal have varene hjem før vi sælger dem.
Jeg mener det er indlysende men åbenbart var det ikke faldet jer ind, det kan man jo kun ryste på hovedet af.

nuvel i lovede i ville implementere dette hurtigt, det er nu 1-1½ år siden der er ikke sket en skid. nåååå jo det er jo ikke rigtig i har da haft tiden til at sætte prisen MARKANT OP.
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Allan,

Lige som sidst, får du også et tak for forslaget. Ikke altid går det som man ønsker, og vores oprindelige tanke var netop, som tidligere beskrevet, relativt hurtigt at implementere det, når "vi nu var i gang". Sådan gik det ikke, og jeg undskylder at vi ikke har været klare nok i vores kommunikation i det andet indlæg.

Det står stadig på listen. Er enig i din betragtning at man typisk får varerne hjem inden, i e-conomic er der dog ikke samme deling/balance mellem folk der bruger lager(og dermed leverandørfakturaer) og ikke lager, hvorfor der er væsentligt færre der bruger lager.

Mvh

Steffen Ekelund

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Det er da godt i kan finde ud af at opkræve abb. for brug af lageret.
hold kæft jeg synes i pisser på os lager kunder, der måned efter måned betaler uden at få noget som helst for det.
Det eneste vi betaler for os med mange posteringer chat supporten til jeres ny startede kunder som får det til en slik.
Hej,

Det er din oplevelse, og det vil jeg absolut ikke rykke ved. Jeg vil dog gerne tilføje et par ting, som jeg oplever dem:

- Betaling(en) for lagerstyring har ingen entydig forbindelse til videreudvikling af funktionaliteten i produktet. Man betaler løbende for brugen af programmet, som det er. Nye tiltag og udvikling er et plus, men ikke en del i sig selv. Og selvom der ikke kommer en udvikling i lager i sig selv(det har i hvert fald været meget lidt historisk), så tages der stadig højde for det, når der eksempelvis udvikles tiltag til std. modulet, da det også skal tage højde for, den logik som lager ligger op til. Når det så er sagt, så har vi netop forummet for at tage i mod forslag til netop lager.
- I forhold til prisen, så er den sat efter, hvad der giver mening i forhold til brug. Om den giver mening i alle tilfælde - det tror jeg ikke. Men min oplevelse er, at den rammer meget godt. Der vil klart være eksempler med nogen der aldrig har brugt supporten, hvorfor skal de så betale? Det er en beslutning som er taget, så alle har muligheden for at få hjælp, og stadig holde en forholdsvis simpel pakkeløsning.

Mvh
Steffen Ekelund
e-conomic
Hej Allan

Her er et indlæg som vi har misset, at få opdateret.

Tilbage i sommeren 2015 så vidt jeg kan se internt fik vi det gennemført så det nu er muligt, at oprette en ny vare direkte inde på vareleverandørfakturaen.

Det blev opdateret på et andet indlæg -> http://forum.e-conomic.dk/15861 men desværre misset her.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)