Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Felt med mailadresse og tlf nummer ved fakturering.

0

Hej

Vi er et Bed and Breakfast med mange skiftende kunder. 

Når vi går ind i salg, har vi under kunder derfor kun oprettet en "kontant kunde" og en "bank kunde".

Hvis det så er en kontant kunde, klikke vi på kontant og sætter så kundens navn og adresse ind under "Modtager" Der mangler vi så 2 felter. Et felt med kundens mailadresse og et felt med kundens telefon nummer.

Når vi Når vi så sender og bogører via mail, skal den selv tage mail adressen og sætte ind i modtagerfeltet.

Ligeledes vil det være nemt når der er kunder der kommer tilbage. Så kan vi søge deres foregående faktura i arkivet. Kopier fakturaen og sende den. Som det er nu, skal vi lede efter mailadressen i vores mail system eller spørge kunden efter den igen.

Venlig hilsen

Michael kjærum, Bymarkens B&B, 4000 Roskilde

 

i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Michael,
Tak for dit indlæg. smiley


Debitormodulet er tiltænkt til på en anden måde, derfor oplever du lidt udfordringer i den måde som du anvender modulet på.

Informationer som telefonnummer og e-mail, kan kun opsættes på selve kunden i kundekartoteket, og ikke på hver enkelt faktura, da det er kontaktinformation, der går igen på alle fakturaer på samme kunde.

For at du kan få e-conomic til at tage mail-adressen automatisk med, når du klikker bogfør og send, kræver det at kunderne er oprettet i kundekartoteket med dertilhørende information.

Alternativt kan du benytte et af fritekstfelterne, fx øvrig ref eller tekst 1. Her kan du skrive kundens telefonnummer samt e-mail. Her vil e-mailen dog ikke komme med når du trykker bogfør og send.

På baggrund af overnævnte muligheder vil denne funktion ikke blive implementeret i e-conomic.

Jeg takker for dit indlæg og engagement her på vores forum. 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Steffen Jensen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)