Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Besked til betalingsmodtager

+2
Under leverandører kan det registreres, at betalinger skal ske til fx "bankkonto" eller "FI"...

Kan det ikke laves således, at hvis der er valgt "bankkonto", så bliver beskedfeltet til betalingsmodtager automatisk udfyldt med fakturanummeret...? (som man jo lige har indtastet 15 sekunder tidligere ifm. kreditormodulet?)

I næsten alle tilfælde vil det være netop fakturanummeret, som man skal henvise til ifm. en betaling via en bankoverførsel...
i Forslag » Andet af (710 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Lauridsen,
Tak for dit indlæg. smiley

Lige det, som du ønsker her, er noget vi allerede har hørt før, og vores forumteam har det med som overvejelse. Det er i gang med at blive tjekket af vores tekniske afdeling, der ser på mulighederne for at kunne implementere dette.

På nuværende tidspunkt kan jeg dog ikke lovet noget om implementering, eller en tidshorisont. Du kan holde dig opdateret på sagen, ved at se på dette forumindlæg, hvor vi samler al information om sagen.

For ikke at vi ikke har mange forumindlæg med samme spørgsmål, lukker jeg dette indlæg og henviser til ovenstående indlæg, der bliver opdateret, når der er nyt i sagen.

Jeg takker for dit engagement og indlæg på vores forum. smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Steffen Jensen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)