Informizely customer feedback surveys

Rapport over abonnenter med tilknyttede abonnementer/varer

+3

Så vidt jeg kan se er der ikke mulighed for at eksportere en liste over abonnenter og disses tilknyttede abonnementer (inkl. tilknyttede varer ydelser).

Så hermed foreslag om at dette muliggøres.


Relateret indlæg som er lukket:
10929 (+5)

i Forslag » Dimension (afdelinger) af (660 points)
status opdateret af
Jeg tilslutter mig ønsket om denne funktionalitet!
De bedste hilsner
KRisten Thiesen

4 Svar

Hej Jacob

Den mulighed mangler vi også. Vi har derfor programmeret en API-løsning, som trækker informationerne ud til os, men det vil da være langt bedre, at E-conomic blev udbygget på dette punkt, så man ikke behøver API-løsninger for at komme i mål.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

Forslag af (8.1k points)
Hej Jens

Må man spørge hvem der har lavet Jeres API-løsning?
Jeg må erkende at jeg er temmeligt overrasket over e-conomics (manglende) muligheder for eksport af data. Havde forventet at det helt naturligt var muligt at trække disse data.
Hvordan kunne I godt tænke jer, at en sådan eksport viste de involverede data - bl.a. under hensyntagen til, at der jo snildt kan være flere vare- og/eller tekstlinjer på hvert abonnement?

 

Mvh.

Christian Estrup

Director, e-conomic Core

 

image

Forslag af (20.9k points)
Hej Christian

Jeg forestiller mig egentligt blot at der i data udtrækkes tilføjes ekstra kolonner;
Abonnementsbeskrivelse
Kunde data (navn, adr, email osv)
Pris for abonnementet
Varer/ydelser (1 pr. kolonne)

Men jo flere data jo bedre - det er jo nemt at slette men svært at tilføje...
Hej Christian

Har du haft lejlighed til at se nærmere på sagen?

Mvh
Jacob
Hej Jacob,

Hvis du gerne vil have kunde-stamdata med ud, er det nok mere en rapport end en eksport, du er ude efter: Kundens navn, adresse m.v. har jo ikke noget 'specielt' at gøre med, at han er tilmeldt et abonnement; dét er derimod almindelige kunde-stamdata - og en inkludering af dette ved eksport vil desuden give en uoverensstemmelse med det tilsvarende import-format.

Men anyway - nu skal det jo heller ikke være en terminologi-diskussion om man kalder... 'udtrækket'... det ene eller det andet :-)

Hvordan tænker du at få varelinjerne med? Du nævner "1 pr. kolonne", hvilket jeg læser som "1 (ekstra) kolonne pr. vare(linje)". Men hvad vil du så gerne have med fra varelinjen? Der kan jo for hver linje både være varenummer, -tekst, antal, evt. særpris og afdeling.

Her tror jeg igen, vi rammer ind i, at et sådant udtræk vil blande flere forskellige ting sammen: En kundes tilknytning til et abonnement i en given periode, og så det underliggende abonnements specifikke varelinjer. Så her kunne jeg godt hælde mere mod at stille de 'rå' udtræk til rådighed - abonnenter, abonnementer og abonnements-varelinjer (og kunder er der jo i forvejen) - dét vil jo muliggøre en 'samkøring', der kan tilpasses helt til den enkeltes behov, fx via lidt snedige opslags-makroner i Excel.


Mvh.
Hej Christian

"Rå" udtræk lyder helt fint. Ikke optimalt men får jeg adgang til dataerne vil jeg kunne "fifle" med det i et regneark hvilket vil hjælpe.
Hej Christian

Håber at du har haft en god påske.
Har du haft lejlighed til at se nærmere på sagen?
Er der nogen der ser disse indlæg? Synes ikke at der bliver fulgt op fra e-conomics side....
Hej Jacob
Undskylder at du ikke har hørt fra os på dette.
Med udgangspunkt i den rå-løsning, så vil jeg tage dette med på vores forum møde, hvor det vil blive vurderet om det skal implementeres i systemet. Efterfølgende vil jeg opdatere indlægget her. :)
Jeg tænker at må have været et forum møde inden for de seneste 3,5 måned?
Hej Jacob

Undskyld jeg ikke er kommet med opdatering på dette, det får du derfor her:)

Vi har haft dette oppe, at vende på vores forum møde og der er taget beslutning omkring at forslaget med udgangspunkt i de "rå" rapporter ligges til udviklingen. Jeg kan endnu ikke komme med er præcist estimat på, hvornår det vil blive implementeret, andet end at sige vi stadig har det liggende i udviklingen.
Hej Camilla

Vil du give en status?
Hej Jacob
Undskyld mit sene svar - desværre har jeg ikke noget nyt i dette.
Som tidligere lover jeg at melde tilbage når jeg har nyt fra udviklingen.
Hej Camilla
Har du nyt?
Hej Jacob

Det er ikke den bedsre jeg kan give dig - desværre har jeg endnu ikke noget nyt, men lover rykke vores udviklere for dette og opdaterer herinde når jeg har nyt. :)
Hej Jacob
Lige en lille status af hvor henne dette ønske er i processen.

Indlægget har efterhånden ret længe stået som ”i-gang” hvilket ikke har været retvisende. Det er et forslag vi har givet videre – Det har indtil videre ikke været prioriteret fordi der har været andre opgaver vi har vurderet skaber større værdi.

For, at det også giver det retvisende overblik her på forum ændrer jeg den til ”overvejes” – Vi vil opdaterer indlægget når der sker mere i sagen men som det ser ud nu er det ikke i nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej til alle der følger med her :)

Sagen her har været åben alt for længe.

Derfor vil jeg nu gå ind og give en klar melding på, hvor vi står henne.

Vi vil ikke kigge nærmere på denne funktion i en overkommelig fremtid. Derfor er det ikke længere korrekt at have en status som 'overvejes'.

Jeg vil dog gemme forslaget i vores idebank, hvor vi gemmer alle forslag til fremtiden. Det betyder også, at jeg ikke kan sige noget om, hvornår vi vil kigge på det, da der ikke er en konkret plan for det. Det er dog noget vi har noteret og vi er klar over, at dette er en efterspurgt funktion.

Mange tak til alle, der har bidraget her. Rigtig ærgerligt, at det ikke blev i denne omgang vi vil udbygge i den retning.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (102k points)