Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapport over abonnenter med tilknyttede abonnementer/varer

+3

Så vidt jeg kan se er der ikke mulighed for at eksportere en liste over abonnenter og disses tilknyttede abonnementer (inkl. tilknyttede varer ydelser).

Så hermed foreslag om at dette muliggøres.


Relateret indlæg som er lukket:
10929 (+5)

i Forslag » Dimension (afdelinger) af (660 points)
status opdateret af
Jeg tilslutter mig ønsket om denne funktionalitet!
De bedste hilsner
KRisten Thiesen

4 Svar

Hej Jacob

Den mulighed mangler vi også. Vi har derfor programmeret en API-løsning, som trækker informationerne ud til os, men det vil da være langt bedre, at E-conomic blev udbygget på dette punkt, så man ikke behøver API-løsninger for at komme i mål.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
Forslag af (8.1k points)
Hej Jens

Må man spørge hvem der har lavet Jeres API-løsning?
Jeg må erkende at jeg er temmeligt overrasket over e-conomics (manglende) muligheder for eksport af data. Havde forventet at det helt naturligt var muligt at trække disse data.
Hvordan kunne I godt tænke jer, at en sådan eksport viste de involverede data - bl.a. under hensyntagen til, at der jo snildt kan være flere vare- og/eller tekstlinjer på hvert abonnement?

 

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Forslag af 🔒 (20.9k points)
Hej Jacob

Undskyld jeg ikke er kommet med opdatering på dette, det får du derfor her:)

Vi har haft dette oppe, at vende på vores forum møde og der er taget beslutning omkring at forslaget med udgangspunkt i de "rå" rapporter ligges til udviklingen. Jeg kan endnu ikke komme med er præcist estimat på, hvornår det vil blive implementeret, andet end at sige vi stadig har det liggende i udviklingen.
Hej Camilla

Vil du give en status?
Hej Jacob
Undskyld mit sene svar - desværre har jeg ikke noget nyt i dette.
Som tidligere lover jeg at melde tilbage når jeg har nyt fra udviklingen.
Hej Camilla
Har du nyt?
Hej Jacob

Det er ikke den bedsre jeg kan give dig - desværre har jeg endnu ikke noget nyt, men lover rykke vores udviklere for dette og opdaterer herinde når jeg har nyt. :)
Hej Jacob
Lige en lille status af hvor henne dette ønske er i processen.

Indlægget har efterhånden ret længe stået som ”i-gang” hvilket ikke har været retvisende. Det er et forslag vi har givet videre – Det har indtil videre ikke været prioriteret fordi der har været andre opgaver vi har vurderet skaber større værdi.

For, at det også giver det retvisende overblik her på forum ændrer jeg den til ”overvejes” – Vi vil opdaterer indlægget når der sker mere i sagen men som det ser ud nu er det ikke i nærmeste fremtid.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej til alle der følger med her :)

Sagen her har været åben alt for længe.

Derfor vil jeg nu gå ind og give en klar melding på, hvor vi står henne.

Vi vil ikke kigge nærmere på denne funktion i en overkommelig fremtid. Derfor er det ikke længere korrekt at have en status som 'overvejes'.

Jeg vil dog gemme forslaget i vores idebank, hvor vi gemmer alle forslag til fremtiden. Det betyder også, at jeg ikke kan sige noget om, hvornår vi vil kigge på det, da der ikke er en konkret plan for det. Det er dog noget vi har noteret og vi er klar over, at dette er en efterspurgt funktion.

Mange tak til alle, der har bidraget her. Rigtig ærgerligt, at det ikke blev i denne omgang vi vil udbygge i den retning.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)