Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktura som "billede" på Ipad

0
Jeg mangler hjælp til, hvad det er jeg gør forkert, eller hvor opsætningen er gået galt:

Når jeg bogfører eller viser en faktura på PC'en har jeg ingen problemer med fakturaens opsætning, men det går galt, når jeg gør det fra Ipad'en. Når jeg der siger "Tillad" til at vise fakturaen, kommer den frem som et billede, der ikke udnytter et A4-ark, og som efterfølgende printes i en elendig kvalitet, hvor der kun lige kan læses kontonummer o.a.

Jeg har ledt og ledt efter løsningen, men åbenbart det forkerte sted!
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Mette

 

Tusind tak for dit indlæg smiley

 

Først og fremmest forstår jeg selvfølgelig godt at det er frustrerende. Jeg er imidlertid lidt usikker på om det er i forhold til at du benytter vores e-conomic app, eller om du logger ind på din aftale via safari på din iPad?

Jeg vil dog fremhæve at appen ikke understøtter iPad 100 %, forstået som at den er kompatibel men altså kun kan benyttes optimalt på iPhone (version IOS 7.1+). Du skal se appen som en letvægtsudgave af programmet og derfor er der funktioner der ikke er mulige, samt begrænsninger for hvilke platforme appen understøttes af. Fordi appen ikke understøttes af iPad, oplever du netop at den strækker fakturaen ud i dårlig opløsning hvor nogle data går tabt i fremvisning.

Der ligger en udfordring i at bruge Safari som browser på iPad, denne er ikke optimeret korrekt i forhold til opløsning og opsætning af visning af faktura. Derfor vil jeg foreslå at hente enten Chrome eller firefox på din IPad, hvilket muligvis vil kunne afhjælpe problemet med opløsningen/opsætningen når du åbner en faktura.   

 

Lad mig endelig vide besked om hvilken af de to muligheder det drejer sig om, eller hvis der er andet jeg kan hjælpe med.

 

Rigtig god dag til dig smiley

 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Henriette Enemark</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (1.7k points)
Hej Henriette.
Jeg beklager at måtte sige, at jeg ganske udemærket er klar over det problem, I har med App'en :-( Den har, i de 2 år jeg har benyttet mig af jeres system, ikke virket, selvom I vedbliver at påstå, at "den er oppe at køre lige om lidt" og på trods at problemerne vedbliver at reklamere med muligheden. Jeg venter fortsat....

Ja, jeg anvender Safari, når jeg kører e-conomic, men jeg kan for god ordens skyld oplyse, at det er et fedt og ligegyldigt, om jeg anvender Safari eller Chrome: Fakturaen udskrives kun i en "version ca. 75% af papirets størrelse". Eneste forskel er, at der via Chrome kommer en grim grålig ramme omkring de 75% der udnyttes af papiret.

Jeg antager at Firefox er endnu en vej til samme problem, så jeg er ikke meget for at skulle lægge endnu en browser på mine it-løsninger?!

Jeg ser frem til at modtage en løsning af mit problem, der virker! Jeg betaler for jeres ellers udmærkede program, men har svært ved at se fidusen ved ikke at kunne udskrive en præsentabel faktura, fordi en eller anden opsætning gik tabt i en opdatering hos jer.

Jeg ser frem til et hurtigt og brugbart svar.
På forhånd tak.
MVH Mette
Hej Mette,

Jeg har lige læst jeres korrespondance igennem og kan se at vi skylder dig et svar. Det skal jeg beklage for.

Som Henriette også beskriver, så er vores program ikke tilpasset (endnu) til iPad's. Så vil desværre opleve nogle af disse udfordringer, med bla. udskrifter og pdf'erne på fakturaer.

Jeg ved ikke om du selv har fundet en løsning på jeres udfordring siden sidst?