Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Visning af notat

+5
Det kunne være rart om evt. notat blev vist (evt. som popup) ved oprettelse af ny ordre på kunder med notat tilknyttet.
i Forslag » Andet af (330 points)
status opdateret af

4 Svar

Hej Peter.

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se, at dette kunne være rigtig smart, hvis man nu havde en note med noget vigtigt man skulle huske, inden man lavede en ordre, faktura e.l. til sin kunde.

Er ikke helt sikker på, det lige skulle være en pop up der kom frem, da vi helst ikke vil forstyrre jer alt for meget i jeres arbejde. Så skulle det være et aktivt valg man tog, om man ville have den skulle komme frem med dem.

Det kunne også være i kundeopslaget, hvor man nu kan se "Posteringer på konto", måske det kunne være en mulighed at ligge note ikonet der?

Jeg vil i hvert fald lade den står om overvejes, for at se der allerede er andre bruger der har stemt på  det.

Vi vil så tage det med videre til vores forum møde, hvor vi kigger på lidt forskellige muligheder, og om det overhovedet kan lade sig gøre.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christina Heckmann</strong></p> <p>     <strong>
Forslag af (13.4k points)
Som E-conomic er nu, så kan notater så let overses - og bliver det praktisk også alt for tid. Måske debitoren kunne få en rød farve (eller andet) i debitor-oversigten, så det er tydeligt, at der ligger et notat på personen. Så overser man ikke at der ligger et notat.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
Forslag af (8.1k points)
Vi har faktisk et næsten-færdigt design på plads til visning af info om én eller flere (ikke-udførte) noter på den underliggende kunde ved redigering af tilbud, ordrer og fakturaer. Det er ikke helt berammet endnu - men vi skal nok holde jer up-to-date.

 

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Forslag af 🔒 (20.9k points)

Hej Peter 
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores tidligere indlæg og faldt her over dette som jeg kan se, at vi ikke endeligt har fået opdateret færdigt.

Det er sådan nu, at når du opretter en ny faktura, tilbud eller ordre på en kunde hvor der ligger en note som står "ikke-udført" så bliver der vist en lille blåt ikon ved kundens navn.
Så er det muligt, at trykke på ikonet og få vist noten. 

Jeg vælger derfor, at ændre forslaget til "gennemført" så indlægget så rigtigt.
Rigtig god dag og glædelig jul smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)