Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




retur mail v. modtagning af faktura

0
Hej
Jeg har været udsat for at kunden har givet mig en forkert mail adresse, og tænker om ikke det ville være muligt at lave det sådan, at man kan vælge at få en retur mail hvis fakturaen ikke bliver modtaget eller når den bliver læst(modtaget) det kunne jo også ske, at man måske kommer til ved en fejl, at man laver en tastefejl,  når man skriver mail adressen ind.
lukket
i Spørgsmål » Andet af (170 points)
opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej,

Jeg tror ikke denne funktion er mulig i e-conomic eftersom de faktura/ordre/tilbud man sender ud bliver afsendt med <a href="mailto:post@e-conomic.com">post@e-conomic.com</a>(.dk).

Vi har dog lavet email@dminstration som kan løse denne opgave.

I vores system har du mulighed for at sende faktura/ordre/tilbud ud med din egen mail som afsender - dvs dine kunder kan svare igen på mailen - enten som enkeltvalgt mail eller i et interval.

Løsningen er lagt som en ekstra fane i din e-conomic brugerflade.

Udover det får du en kopi tilsendt din eget mailprogram, hvor du kan se at du har sendt en mail til kunde med faktura/ordre/tilbud - hvis kundes mail er invalid vil du ligeledes modtage en mail herom at den ikke kunne sendes.

Yderlig kan du også bruge denne funktion som en opfølgningliste til dine udsendte tilbud.

Du er velkommen til og ringe 7025 7600 eller mail <a href="mailto:mhp@scan-soft.com">mhp@scan-soft.com</a> hvis du vil høre mere.

<p>                  Med venlig hilsen</p> <p>                  Morten Holm-Pedersen</p> <p>                  <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (3.5k points)
valgt som bedste svar af