Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Import af Enhedspriser (Ikke kostpriser)

+2
Hej Qabi

 

Vi har samme problemstilling

Vi overfører salgsordre til bestilling og har ofte 100-200 linjer på en bestilling. Det ville være optimalt hvis vi kunne checke vores leverandørfaktura på total værdi fremfor linje til linje.

Vi ønsker at kunne få lov til at importere vores enhedspriser direkte og ikke via en gennemsnit kostpris med en krydskursomregning.

Simpelt at kunne importere vores prisliste i valuta og opsætning så den enhedspris overføres 1:1 til vores bestillinger.
relateret til et svar til: Priser på bestillinger i forkert valuta
i Forslag » Andet af (150 points)
lukket af

1 Svar

 

Hej Car

Tusind tak for dit indlæg.

 

Som du selv har pointeret, så svarer dette stort set til indlægget: Priser på bestillinger i forkert valuta.

Jeg har derfor valgt at tage dialogen på ovennævnte forumindlæg, hvor jeg også har taget forslaget med til videre overvejelse. Du skal være meget velkommen til at komme med løbende feedback og følge udviklingen på føromtalte indlæg.

 

For nemheden og ordenens skyld vælger jeg at lukke dette indlæg som en kopi.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)