Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




håndtering af bilag i arkivfolder og ubehandlet

+1
Nu er der gået et år og så står jeg igen med flere hundrede bilag, der skal posteres på kort tid - så er det også tid for min tilbagevendende årligt forslag til e-conomic... :)

Flytning af bilag mellem foldere -

Kunne vi ikke få en enkelt funktion i såvel ubehandlet som arkivfolderne, hvoprved man kunne markere og flytte udvalgt eller samtlige bilage fra den ene folder til den anden i ét hug, fremfor at skulle brug ca. 10 minutter til at klikke "Arkiver" efterfulgt af "folder" - men al den risiko der er, for at man flytter et enkelt bilag til forkerte folder - for slet ikke at tale om ømme håndled fra så mange gentagne museklik? Det er en operation, jeg bruger rigtig meget.

Import af poster fra indskannet til kassekladden -

Kunne man ikke gøre det muligt, at oprette nye posteringer fra ethvert arkivfolder, fremfor kun ubehandlet? På denne måde vil man slippe for problematikken beskrevet i ovenstående forslag?

Sletning af flere bilag fra arkivfoldere -

Ligeledes er det ret tids- og museklikkrævende at slette hele indholdet - eller mange bilag - i en arkivfolder eller ubehandlet - kunne man ikke lave en markere alle/slette alle funktion?

Måske ikke i tid til dette års regnskabsmarathon - men måske til næste år?

 

:)
i Forslag » Andet af (2.3k points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Adrian

Mange tak for dine ideer til hvordan vi kan gøre ubehandlede under indscanning mere brugervenlig.

I øjeblikket kigger vi på, hvordan vi kan gøre delen ubehandlede bedre og her tænker jeg det er oplagt, at tage din ideer med videre til vores næste forum møde, så vi herudfra kan se på hvordan vi kan udvikle videre på det.

Jeg vil opdatere indlægget herinde, når det har været oppe at vende på vores møde. smiley

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)

Hej Channel6.dk

Til, at starte med vil jeg gerne undskylde for, at dit indlæg nu har ligget i 2 år siden du har fået en opdatering.

Der er over de sidste 2 år sket mange opdateringer og forbedringer af håndtering af bilag/dokumenter elektronisk (indscanningsmodulet)
Vi er nu i gang med endnu en opdatering af håndteringen hvor der bl.a. er ændret på måden at flytte bilag imellem kategorier osv. Her kan der anvendes ctrl+museklik, shift+museklik til nem udvælges af hvilke bilag som du vil have flyttet også kan det trækkes over i en kategori.

Denne indbakke er ude som en beta for et begrænset antal brugere – fordi teknikken forsat arbejder med den på en række af de grundlæggende opbygninger.
Det er allerede en ny og forbedring måde, at håndtere det på – oplever jeg.

 

Hvis du ikke har gjort dig bekendt med den endnu så kan jeg godt særskilt få det slået til på din aftale.
Bare skriv aftale nummeret til info@e-conomic.dk  ATT. Andreas Polk – Beta

Det kunne være rigtig rart hvis din feedback kunne spores direkte til vores beta udgave.
Jeg sætter derfor indlægget som værende ”i-gang” indtil, at det ikke er beta længere.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)

Hej :)

 

Jeg giver lige en opdatering på opslaget her.

Jeg vil sige, at alle dine forespørgslerne er løst i vores nye udgave af indscanning. Nemlig det vi kalder Inbox. Du kan læse mere om det her, kontake vores support, så kan du få en hjælpende hånd med at komme i gang.

Jeg sætter forslaget som gennemført! yes


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)