Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vedhæftede bilag

+1
Hej e-conomic

Jeg skulle lave en videre fakturering af en faktura, vi havde modtaget via indscannings modulet.

Jeg kopierede fakturaen, så jeg havde to liggende i "indscannede bilag". En til at vedhæfte, når jeg bogførte fakturaen, og en til at vedhæfte den faktura jeg ville sende til kunden.

Nu står jeg så i faktura og vil tilknytte et bilag, men hov, jeg kan slet ikke hente i "indscannede bilag".

Har snakket med jer og fået oplyst, at man skal ha' tillægsmodulet "Indscannede bilag", for at tilknytte et bilag til en faktura til en kunde, MEN man skal ikke hente bilaget i "indscannede bilag".

Hvorfor søren skal man så ha' det tillægsmodul, når man ikke benytter det?

D.v.s. jeg skal udskrive den fakturaen vi har fået elektronisk direkte i e-conomic og efterfølgende indscanne den og gemme den på min computer, for at jeg efterfølgende kan vedhæfte den en faktura.

Hvorfor laver I ikke det sådan, at man BÅDE kan hente bilag i indscannede bilag OG på ens computer.

For mig er det total ulogisk, at man har noget der hedder "indscannede bilag", men jeg kan ikke benytte den, når jeg videre fakturerer.

Så dette et forslag fra mig.

Kan I ha' en god dag :-)

Hilsen Tina
i Forslag » Bilagshåndtering af (130 points)
lukket af

2 Svar

Hej Tina.

Tak for dit indlæg.

Jeg kan helt sikkert godt se logikken i, at man på en salgsfaktura skulle kunne hente nogle bilag man har sendt ind til indscanningsmodulet.

Det du skriver med hvad du så gør, og er ude i at skulle udskrive, indscanning, gemme på din computer også kan tilknytte det, det kan gøres lidt nemmere. Når du står i ubehandlet, så klikker på et af bilagene, så er der nogle små ikoner lige nede under knappen "Opdatér". Det ikon der ligner et lille stykke papir med en pil i, som peger nedad, det er en gem funktion. Så du kan gemme bilaget ned på din computer, også kan du når du står i din salgsfaktura, og skal tilknytte et bilag, så hente det du lige har gemt ned.

Det er selvfølgelig lidt omfattede, det kan jeg sagtens se, og synes derfor også det kunne være en god mulighed at have. Jeg vil lade dit indlæg står som overvejes, også tager vi det med på vores næste forum møde, og vi kigger nærmere på muligheden for at få denne funktion smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christina Heckmann</strong></p> <p>     <strong>
Forslag af (13.4k points)

Hej Tina
Jeg vil gerne starte med, at undskylde for, at dit indlæg har ligget i nu 2 år. Det kræver en opdatering. 


Vi har indtil videre ikke implementeret dit forslag. Vi har dog for nyligt haft et andet forslag oppe og vende på vores møde nemlig: http://forum.e-conomic.dk/20961

Det er ikke det samme forslag men vi vil faktisk gå ind og løse udfordringen ved, at skulle kigge på, at give muligheden for, at ”vedhæfte fra ubehandlede”

For, at vi ikke har flere indlæg omhandlede det samme stående åbent vælger jeg derfor, at lukke dette med henvisningen til det andet.
Det mangler forsat en opdatering men vil få det inden for nærmere fremtid.

Lige nu er det ikke planlagt på den korte bane men måske kigger vi frem i slutningen af 2017. Du kan følge med inde på det andet indlæg hvor jeg vil holde opdateringerne.
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)