Manuel oprettelse af Rykker

+1
Jeg har lige erfaret at det ikke er muligt at oprette en rykker manuelt, så det vil jeg gerne foreslå som en ny funktion i prograppet.

Udfordringen består i at vi ikke bogfører løbende fordi vores revisor varetager denne opgave for os en gang i kvartalet. Derfor kan jeg ikke bruge rykkersystemet som det er nu, når jeg sidder med en kunde som har mange posteringer der ikke er bogført endnu og som samtidig har nogle ubetalte regninger.

Her ville det være rart at jeg kunne vælge kun at rykke for en specifik faktura i stedet for som nu at jeg kun kan vælge alle faktura fra Kunden.

Håber dette var forståeligt

Venlig Hilsen

Nynne
spurgt 6 Feb, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Nynne (130 points)
status opdateret 10 Feb, 2015 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Nynne,

 

Mange tak for dit indlæg smiley

 

Jeg har forståelse for din udfordring, da det i vores rykker modul ikke er muligt at prikke/vælge en enkelt faktura og rykke på den alene. Samme udfordring har været oppe at vende, hvor der også er blevet argumenteret for, hvorfor der ikke vil blive lavet ændringer hertil.

Se derfor gerne dette forum indlæg.

http://forum.e-conomic.dk/13360/rykker

 

Dog har jeg en work-around som for nogle vil virke som en god løsning.

 

Man kan i design og layout oprette en ny skabelonsamling. På denne skal fakturalayoutet ændres, så det ligner en rykker. Herved har du så mulighed for at ’rykke’ kunden (fakturere), hvor man på varenavnet kan skrive den oprindelige faktura man vil rykke. Ved at sende en faktura, som ligner en rykker, kan man manuelt rykke kunden, uden at gøre brug af vores rykkermodul.

 

Jeg er klar over det er lidt af en kreativ løsning. Dog skal det siges at vores rykkermodul virker som det er tiltænkt. Det kræver blot at indbetalingerne er bogført, og man ikke venter et kvartal med bogføringen smiley

 

Jeg håber ovenstående, samt det andet forumindlæg er med til at give dig svar på hvorfor systemet er som det er – samt jeg håber min work-around kan være brugbar for dig.

 

Har du øvrige spørgsmål eller forslag, er du selvfølgelig meget velkommen på vores forum.


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 10 Feb, 2015 Forslag af Magnus H. Börgesen (8,150 points)