Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Samlet rabat i % ikke varelinje rabat

+7
Nu syntes jeg at jeg har søgt dette forum tyndt efter en løsning, men har ikke fundet nogen...

 

Kan man lave en samlet rabat i procent, som vises efter alle varelinjer med procent satsen og beløbet der er trukket fra..

jeg er med på at jeg kan lave en vare som f.eks. hedder "rabat" og lave et minus beløb og jeg er også med på at jeg kan lave en rabat sats pr. varelinje, men jeg mener bare det ville være lettere med en mulighed for en samlet rabat på hele fakturaen, som også nogle af vores kunder forventer, så lige nu, bliver jeg nødt til at skrive den samme procent sats ind på samtlige varelinjer, istedet for at bare have en "slut" rabat...

Jonas
i Forslag » Andet af (590 points)
status opdateret af 🔒

4 Svar

Hej Jonas

Mange tak for dit indlægsmiley
Det er helt korrekt, at der kun er de muligheder du nævner for, at påføre rabat på en faktura. Dvs. enten ved en samlet rabat, som en varelinje eller ved at lægge den på selve kunden eller varen. 

Vi har tidligere haft rabat oppe at vende både her på forum og internt om det skulle angives i % fremfor kr. eller på varen i kr. fremfor % eller begge dele.

Jeg vil gerne tage dette forslag med videre til vores forum møde, så vil vi også få vores teknikkers vurdering på forslaget og om der vil være en løsning på det. 

Når forslaget har været oppe på vores møde, vil jeg opdatere indlægget smiley
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Jonas,

Glem det....  Og forvent ikke svaret før om 3-4 år...

Utallige gange har rabat været oppe at vende på forummet, men der sker ikke noget.
E-conomic går ikke op at opfylde dine behov men mere i dine penge.
Hej apb, da jeg er ny bruger på E-conomic og faktisk syntes det på mange måder er ok, er jeg temmelig overrasket over mange af de indlæg jeg læser her, jeg har naturligvis også en del ting jeg godt kunne ønske mig virkede anderledes fordi jeg tidligere var vandt til noget andet, men jeg forventer da at med det svar Camilla giver her, at de rent faktisk vil se konstruktivt på mit forslag, så lad os nu se

Jonas
Hej Jonas og Allan,

Nu er det godt nok lidt tid siden indlægget blev skrevet. Ikke desto mindre, så er det stadig en god ide og derfor har vi nu lavet muligheden for at give rabat på valgte eller alle linjer. Det findes under 'andre muligheder'.

Mange tak for jeres input. Jeg er er klar over, at det har været noget tid undervejs, men jeg håber stadig i sætter pris på det.

Rigtig god dag :)
Ja, E-conomic har en stor mangel i angivelsen af rabat.

Hvad nu hvis jeg gerne vil angive rabatten i et absolut værdi (et tal) frem for en procentangivelse? Det kan jeg ikke og det betyder, at folks rabatter som er angivet i tal og kommer f.eks. ovre fra ordrer i webshop (som via API'en oprettes i E-conomic) ser forkerte ud. Og gør at fakturaen ikke stemmer helt, fordi e-conomic kun kører med 2 decimaler i sin rabat-procent-angivelse.

Så skal man lave en workaround, hvor man kører produktet ind i fakturaen igen, men blot trækker rabat-værdien ud af produktet, så man kan få fakturaen til at stemme. Det virker, men det ser ikke så godt ud. Det ser faktisk rigtigt dårligt ud.

Så kan vi ikke få lov til at angive rabatter i absoutte tal også?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
Forslag af (8.1k points)
Det ville være skønt at høre fra E-conomic i denne sag!!!
Jeg håber ikke der skal gå de 3-4 år som bliver omtalt her...
Kære E-conomic - hvad er status for denne sag? :-) Jeg kan se at den står som "planlagt" :-)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
Forslag af (8.1k points)

Den er nu implementeret smiley

Hej til jer, der følger med her :)

Jeg kan se i ikke har fået svar på trods af, at I har rykket efter.

Det er bestemt ikke i orden, og det vil jeg gerne undskylde for.

Jeg har gravet lidt i sagen omkring rabat og jeg giver derfor en status.

I forhold til, at kunne angive rabat på en faktura, så har jeg vendt den med vores udviklere. Vi har snakket lidt frem og tilbage og vi er kommet frem til et umiddelbart bud på en løsning.

Jeg nævner her hvad vi tænker, og så må i meget gerne følge op med om det er noget i kan bruge.

 
Lige nu kan man som i beskriver angive rabatten på hver enkelt linje. Det kan godt være tidskrævende, hvis der er mange linjer. Vi har derfor snakket om, at man under 'andre muligheder' skal have mulighed for at tilføre en samlet rabat, der vil ramme alle linjer på en gang. Vi er dog i tvivl om det er den bedste løsning, eller om det ville være bedre, hvis man kunne markere, hvilke linjer, der skal have rabat og så angive rabatten på disse linjer?

Grundlaget for dette kan være, at man fx kan have fragt på sin faktura, og det er sjældent, at man ønsker at angive rabat her.

Til Jens Kirk:

Du spørger: Så kan vi ikke få lov til at angive rabatter i absolute tal også?

Den del har vi valgt at afvise til at starte med. Det er blevet vurderet af vores udviklere, at det er en for stor opgave i første omgang. Man kan fortsat bruge tricket med at oprette en vare til rabat og på måde fratrække hele beløbet på en gang.

Jeg erkender, at det kan give udfordringer i forhold til den layout mæssige del og i forhold til at trække statistikker på, hvor meget man tjener på sine varer.

På trods af det, så er del som sagt blevet afvist i første omgang, men vi vil derimod kigge lidt nærmere på muligheden for at angive en procentvis rabat pr. linje i stedet for.
Jeg skal endnu engang undskylde for i ikke har fået svar. Vores forum har ikke været optimalt gennem den sidste årrække, men det er helt sikkert en fokuspunkt herinde og vi håber på, at vi i den nærmeste fremtid får bygget et bedre og mere kontinuerligt forum op, så I ikke skal sidde og vente flere år på svar. Det er IKKE acceptabelt.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Ak ja. Det var vist en kamel, der blev slugt i sidste afsnit.
Kan I bringe det som en nyhed, for det svar er da revolutionerende?
Og udsend samtidig en pressemeddelelse om, at I er begyndt at lytte til Jeres professionelle brugere, inden de forlader skuden.
Jeg har haft fat i e-conomic flere gange vedr. denne sag og har skrevet flere gange og skrevet de samme ting når der har været forespørgsler vedr. kundetilfredshed, og lige lidt sker der.
Vi skiftede til e-conomic efter anbefaling og store lovprisninger om hvor godt det var.
Jeg ved ikke hvad deres udviklingsafdeling laver, men der trænger da i den grad til at blive ryddet op.
Uanset hvad man spørger på så sker der bare ikke en sk..
Jeg tror vi kan blive enige om at det vi alle sammen levere af er at sælge varer og e- conomic er så lidt salgsorienteret at det er næsten håbløst.
Det er nu mere end 30 år siden man begyndte at indføre stregkoder, og alligevel kan man ikke engang håndtere stregkoder, for systemet kan ikke håndtere så mange cifre.
Noget så simpelt som en faktura rabat burde bare være en del af systemet, så man ikke skal spilde tiden med at give rabat på hver enkelt vare.
Lagerstyringen er ikke sk.. bevendt og vil kun påføre en overordentlig stor arbejdsbyrde at vedligeholde.
Samme gamle historie, systemfolkene får lov at give den ene forklar mig r.. efter den anden, fordi de ikke mener det er nødvendigt. Det er desværre set alt for mange gange, men nogen må slå i bordet og fortælle hvordan man vil have systemet, brugervenligt er det i hvert fald ikke.
Hver gang man taler med e-conomic om disse helt væsentlige ting får man det svar at man vil tage det med til deres udviklingsmøder og så hænger det bare der i luften.
Måske det ville være en ide bare at få udviklet på systemet i stedet for at holde møder, som alligevel ikke fører til noget for kunderne.
I skal huske på hvem der betaler jeres løn, og det er ikke Visma.
Hvorfor har vi så ikke skiftet endnu ?
Det gør vi nok også for nu er der efterhånden kommet en del nye regnskabssystemer der er brugervenlige.
Nu har vi snart et nyt regnskabsår.
Lige nu er det store emne "Smart Inbox". Så er det ligegyldigt, om systemet fungerer optimalt. Skæg og ballade er der kræfter til, men systemudvikling og brugerbehov ser man stort på. Så ja, du kan roligt se dig om efter et alternativ. Jeg ved, at det findes, og jeg ved endnu mere om ca. 1 måned.
Hej Erik og Jimmy.

Jeg kan godt forstå jeres frustrationer i forhold til at få udviklet manglende funktionalitet i programmet. Jeg erkender, at der ikke er blevet udviklet mange af de forbedringer, som er blevet ønsket her på forum, men det er noget vi arbejder på at gøre bedre. Jeg håber, at i allerede fra nu af og de kommende måneder vil opleve, at vi får løst flere udfordringer. Om det lige præcis er jeres forslag kan jeg ikke garantere noget om, men vi prøver nogle nye ting af for at forbedre denne proces.

I forhold til at vores udviklingsafdeling ikke skulle lave noget, så er jeg meget uenig. Som i nok ved, så har vi udviklet en masse nye ting som blandt andet Smart inbox. Oven i det er vi i gang med at overgå til nye servere, som vil forbedre vores kapacitet i forhold til meget trafik i programmet. Det har og er to projekter, som har taget mange ressourcer fra vores udviklere, hvilket har betydet, at andre ting har fået tildelt færre ressourcer.
Om I er enige i prioriteringen af dette er selvfølgelig meget subjektivt. Jeg vil dog vurdere at specielt vores serverflyt er en forbedring af vores kerneprodukt og er noget som vi gør for at imødekomme jeres brugeres ønske om et mere stabilt og hurtigere program.

Smart Inbox er et modul, der i følge mig er vejen frem i forhold til den udvikling vi ser i dag. Derfor skulle et modul med disse funktioner komme før eller siden. Derfor er jeg kun glad for at vi fået dette, på trods af, at det har taget mange ressourcer.

I forhold til dette konkrete opslag, så er jeg helt enig i, at det tager en del tid at give rabat på hver enkelt linje. Der findes dog mange måder at give rabat på i e-conomic. Specielt med vores lagermodul får man en mere avanceret opsætning af sine rabatter.

Jeg er ked af, at I har dårlige oplevelser med os. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at vende disse. Vi vil selvfølgelig rigtig gerne beholde jer hos os, men hvis i mener i kan finde en løsning ude på markedet, som passer jer bedre, så synes jeg i skal gøre det, der passer jer bedst.
Jeg vil gerne have i har e-conomic fordi i mener det skaber værdi og er en hjælp til jeres hverdag, ikke det modsatte. Det er også min overbevisning, at vi er dette for størstedelen af vores kunder, men der vil altid være hjørner og specielle behov, som vi ikke kan løse.

Hilsen Jesper Mieritz.
Javel. Men hvad skal jeg f.eks. med Smart Inbox. Den kan selvfølgelig hjælpe mig med at overføre nogle bilag/oplysninger, men til et system, der har en lang række mangler, der gør, at arbejdsdagen langt fra er optimal.
Få nu repareret på lagersystemet og valutastyringen.
Alternativet er at lukke lagerstyringen og valutamodulet. Længere er den fest egentlig ikke.
Men hvad er det langsigtede mål med e-conomic?
Langsigtet må ikke være længere end et år ud i fremtiden, for så er i kørt i grøften af en smartere it-arkitektur.
Kan se der ikke er sket så meget i denne tråd - noget nyt? Som en blandt mange er jeg også meget interesseret i at få denne rabatfunktion implementeret...
Hej Morten :)
Jeg kan se du har stillet et lignende spørgsmål på dette forslag:
http://forum.e-conomic.dk/21844/
Derfor vil jeg henvise til dette indlæg. Hvis du har flere spørgsmål, så skyder du bare løs :)

Hejsa Lea. :-D

 

Jeg linker lige dit indlæg her, så vi har det hele samlet et sted.

https://forum.e-conomic.dk/25777/rabat-i-%25-pa-en-samlet-faktura

Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at stille dem her. :-)

Hej Erik, Morten og Jimmy

Mange tak for jeres input. Det er godt nok lidt længe siden I sidst har hørt noget omkring sagen her. Men - nu er der nyt! 
Vi har nu lavet muligheden for at give rabat på valgte eller alle linjer. Det findes under 'andre muligheder'.


Mange tak for jeres input. Jeg håber stadig i sætter pris på det.

Rigtig god dag smiley

Hel til alle.

ABP fik ret, og vi andre fik fred.

Naturligvis kom min største kunde på andre tanker og forlod e-conomics lagersystem for 1,5 år siden. Med efterfølgende stor tilfredshed.

Helt aktuelt må e-conomics motto være: Frygt Coronaen, men ikke kunderne.

Og forløbet i denne tråd er typisk e-conomic: Hvis ikke en masse brugerstemmer løfter forslaget, så er det uinteressant. Der er åbenbart ingen hos e-conomic, der læner sig lidt tilbage og funderer over de store linjer. Derfor er forum blevet særdeles uinteressant for brugerne, og burde lukkes inden nedsmeltningen er en realitet.
Hold da op hvor har det taget skræmmende lang tid. Det er jo helt vanvittigt at der går knap 2 år siden jeres sidste kommentar i dette spor, til at I får lavet en funktion som i princippet blot sætter en angivet rabat% på hver linje... det er ikke hvad jeg mener man ligefrem vil betegne agilt eller kundeorienteret... jesus...

Men måske kan det betyde om 2-3-4 år at der er hul igennem for nogen af de andre basic requests som der er lavet gennem tidens løb...
Hej Jeaper.

I november 2017 (Lidt længere oppe i denne tråd) havde jeg et indlæg om Smart Inbox og dens formål.

Mig bekendt fungerer den endnu ikke, som kunderne ønsker. Er det ikke lidt lang tid, den er undervejs, eller skal vi også bare have tålmodighed med dette projekt.?

Jeg spørger her, for alle de tråde, der har været oprettet i den sag, er tilsyneladende gået i kludder.
Hej alle tre,
I har selvfølgelig ret i, at der er gået lang tid. Jeg vil bare sige, at jeg er glad for muligheden er her nu og fastholde glæden ved, at vi har udviklet forslag direkte fra jer brugere. Det er noget jeg personligt sætter kæmpe pris på og en af mine vigtigste opgaver, at vi får forbedret på baggrund af jeres ønsker. Vi kan ikke lave det hele. Det ved i. Derfor er jeg også ekstra glad for de ting vi får implementeret.
Har det taget lang tid? Ja. Er det stadig relevant og en rigtig god mulighed for alle? Ja.
Alternativet var, at der var en udløbsdato på forslag, hvilket jeg heller ikke er tilhænger af. Så længe det er relevant, så bliver det vores liste - uanset, hvor mange andre forslag vi laver i mellemtiden.

I forhold til Smart Inbox, så er det helt korrekt, at der har været udfordringer undervejs og vi ikke ramte den lige på sømmet i første omgang. Det vigtigste for mig er dog, at vi tager det til os og tager mod konstruktiv kritik med åbne arme.
Det har vi gjort. Vores Smart Inbox ligner på ingen måde den første version vi lavede og det er udelukkende på baggrund af valid og god feedback fra rigtig mange brugere.
Jeg er lidt overrasket, hvis du stadig ikke mener, at der er sket noget. Der er sket helt vildt meget. Vi er selvfølgelig stadig åbne for feedback. Det er vi altid. Men vi har lagt et stort arbejde i at efterkomme de behov, der har været.
Hvis har nogle områder, hvor du ikke mener vi har lytter, så vil jeg meget gerne tage en dialog med dig efter påske. Hvis du har lyst til det, så send en mail til Info@e-conomic.dk med et telefonnummer og passende tidspunkter at fange dig.

Trods ventetiden, så håber jeg i sætter pris på muligheden samt de ændringer vi har lavet i Smart Inbox og hvis vi stadig skulle mangle noget, så tager jeg gerne dialogen. Der er helt sikkert stadig ting som kan blive bedre og det lytter vi meget gerne til.

Rigtig god påske.