Fast fakturerings adresse på kunder med flere leverings adresser

0
Hej,

Man kan jo have flere leverings adresser til en kunde, men kunne man ikke også have en fast fakturerings adresse til en kunde.

Altså, hvis man skriver en faktura hvor man påfører en kunde, som faktisk er en leverings adresse, så bliver fakturaen automatisk ændret til fakturerings adressen og den adresse man selv har skrevet bliver automatisk til leverings adressen.

Vi benytter ordrestyring.dk, så en tekniker kan let have oprettet en sag på leverings adressen og når den så lander i E-conomic så ryger den afsted som faktura men til en forkert adresse, hvis vi havde den mulighed jeg omtaler, så ville fakturaen komme det rigtige sted hen, uden at dem som skriver fakturan behøver at vide at på denne kunde er det her ikke faktura adressen...  dejlig nemt, håber i vil lave det på systemet.

mvh

Jonas
i Forslag » Andet af (570 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jonas

Når du arbejder med leveringssteder i e-conomic, så hentes der en fast faktureringsadresse og leveringsadresse på kunden fra to forskellige steder i systemet og dette gælder også den måde informationen bliver konverteret til når der arbejdes med en integration. 
Jeg kan derfor godt se, at hvis du anfører leveringsadressen på sagen i ordrestyring.dk, så vil denne anses, som værende den fakturaadresse, der skal bliver påført fakturaen.

For at jeg sikre mig at jeg forstår helt præcist hvad din procedure er i ordrestyring.dk. Når du skriver, at du selv har skrevet adressen, bliver den automatisk til leveringsadressen, hvor er det henne du skriver denne?

Når din teknikker står ude og laver en faktura, er der så på kunden både et leveringsadressefelt og et fakturaadressefelt eller er der kun et adressefelt han udfylder og dette felt, så over ruler faktureringsadressefeltet i e-conomic?

Ser frem til, at høre fra dig så jeg sikre mig, at jeg har forstået det korrekt smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)