forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fast fakturerings adresse på kunder med flere leverings adresser

0
Hej,

Man kan jo have flere leverings adresser til en kunde, men kunne man ikke også have en fast fakturerings adresse til en kunde.

Altså, hvis man skriver en faktura hvor man påfører en kunde, som faktisk er en leverings adresse, så bliver fakturaen automatisk ændret til fakturerings adressen og den adresse man selv har skrevet bliver automatisk til leverings adressen.

Vi benytter ordrestyring.dk, så en tekniker kan let have oprettet en sag på leverings adressen og når den så lander i E-conomic så ryger den afsted som faktura men til en forkert adresse, hvis vi havde den mulighed jeg omtaler, så ville fakturaen komme det rigtige sted hen, uden at dem som skriver fakturan behøver at vide at på denne kunde er det her ikke faktura adressen...  dejlig nemt, håber i vil lave det på systemet.

mvh

Jonas
spurgt 22 Jan, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af MS Sikring (570 points)
status opdateret 26 Feb, 2015 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Jonas

Når du arbejder med leveringssteder i e-conomic, så hentes der en fast faktureringsadresse og leveringsadresse på kunden fra to forskellige steder i systemet og dette gælder også den måde informationen bliver konverteret til når der arbejdes med en integration. 
Jeg kan derfor godt se, at hvis du anfører leveringsadressen på sagen i ordrestyring.dk, så vil denne anses, som værende den fakturaadresse, der skal bliver påført fakturaen.

For at jeg sikre mig at jeg forstår helt præcist hvad din procedure er i ordrestyring.dk. Når du skriver, at du selv har skrevet adressen, bliver den automatisk til leveringsadressen, hvor er det henne du skriver denne?

Når din teknikker står ude og laver en faktura, er der så på kunden både et leveringsadressefelt og et fakturaadressefelt eller er der kun et adressefelt han udfylder og dette felt, så over ruler faktureringsadressefeltet i e-conomic?

Ser frem til, at høre fra dig så jeg sikre mig, at jeg har forstået det korrekt smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 26 Feb, 2015 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”