forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Sideskift i faktura

+1
Jeg kunne godt tænke mig det var muligt at indsætte et sideskift i en faktura.
spurgt 20 Jan, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af kthiesen (220 points)
status opdateret 5 Feb, 2015 af Camilla Jesswein

3 Svar

Hej Kthiesen

Mange tak for din indlægsmiley
Jeg vil meget gerne høre lidt mere omkring hvordan du ønsker dette side skift skal fungere, skal det være en tom sidde i mellem sidderne, eller kan du beskrive lidt mere hvordan det skal fungere?

Ser frem til dit svarsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 5 Feb, 2015 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Hej Camilla

Det jeg savner er egentlig ganske simpelt en mulighed for at vælge et sideskift efter en linje i fakura, ikke som en blank side mellem de to, blot så jeg kan styre hvor fakturaen skifter side i stedet for det er midt i en fakturalinje.

Det kan godt virke lidt forvirrende at en fakturalinje står over to sider.

God dag!

Venlig hilsen

Kristen
besvaret 17 Feb, 2015 Forslag af kthiesen (220 points)
Det kan jeg også tilslutte mig - det er liogeledes lidt svært at selv kunne bestemme linieskift i en fakturalinie - kan lade sig gøre, men ikke efter WYSIWYG princippet. Det vil også være skønt, hvis man nemmere kun sæt et mellemrumslinie mellem fakturalinier - for at gøre dokumentet letter at læse og overskue.

E-conomic er langt fra de eneste i økonomiverdenen, der har overset brugers krav til grafisk layout - bare se på Betalingsserviceoversigterne, der ofte har en post, der spænder to sider, selvom dette ikke er nødvendigt. Ved indskanning til e-conomic tager jeg ofte en "crop" scan af den relevante post i BS oversigt som bilag til bogføring - ih vil det være lettere, hvis BS oversigter ankom som pdf dokumenter med kun én post pr. side således at de uden videre kunne bruges som bilag. (Men det er jo ikke economic's problem!)

Jeg tror, at mange andre udsteder af økonomidokumentation kunne løre af e-conomic's workflow og de muligheder som indskanning åbner - hvis doukenterne er lagt tilrette. Hvorfor skal en sølle telefonregning fylde tre A4 sider, eller en El regning ditto - også uden at man kan overskue indeholdet?

Hej Kthiesen,

Jeg faldt lige over dette indlæg og kan se at vi ikke har vendt tilbage på dette.


Det er længe siden og jeg vil gerne høre om det endnu er en problemstilling hos dig?


Sideskift ikke er noget vi kommer til at implementere, men du har mulighed for at lave linjeskift - er det noget du kan bruge?

Ser frem til, at høre fra dig :) 


Med venlig hilsen

Isabel de Fries

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Nov, 2016 Forslag af Isabel de Fries (900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”