Informizely customer feedback surveys

Sideskift i faktura

+1
Jeg kunne godt tænke mig det var muligt at indsætte et sideskift i en faktura.
i Forslag » Andet af (220 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Kthiesen

Mange tak for din indlægsmiley
Jeg vil meget gerne høre lidt mere omkring hvordan du ønsker dette side skift skal fungere, skal det være en tom sidde i mellem sidderne, eller kan du beskrive lidt mere hvordan det skal fungere?

Ser frem til dit svarsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Camilla

Det jeg savner er egentlig ganske simpelt en mulighed for at vælge et sideskift efter en linje i fakura, ikke som en blank side mellem de to, blot så jeg kan styre hvor fakturaen skifter side i stedet for det er midt i en fakturalinje.

Det kan godt virke lidt forvirrende at en fakturalinje står over to sider.

God dag!

Venlig hilsen

Kristen
Forslag af (220 points)
Det kan jeg også tilslutte mig - det er liogeledes lidt svært at selv kunne bestemme linieskift i en fakturalinie - kan lade sig gøre, men ikke efter WYSIWYG princippet. Det vil også være skønt, hvis man nemmere kun sæt et mellemrumslinie mellem fakturalinier - for at gøre dokumentet letter at læse og overskue.

E-conomic er langt fra de eneste i økonomiverdenen, der har overset brugers krav til grafisk layout - bare se på Betalingsserviceoversigterne, der ofte har en post, der spænder to sider, selvom dette ikke er nødvendigt. Ved indskanning til e-conomic tager jeg ofte en "crop" scan af den relevante post i BS oversigt som bilag til bogføring - ih vil det være lettere, hvis BS oversigter ankom som pdf dokumenter med kun én post pr. side således at de uden videre kunne bruges som bilag. (Men det er jo ikke economic's problem!)

Jeg tror, at mange andre udsteder af økonomidokumentation kunne løre af e-conomic's workflow og de muligheder som indskanning åbner - hvis doukenterne er lagt tilrette. Hvorfor skal en sølle telefonregning fylde tre A4 sider, eller en El regning ditto - også uden at man kan overskue indeholdet?

Hej Kthiesen,

Jeg faldt lige over dette indlæg og kan se at vi ikke har vendt tilbage på dette.


Det er længe siden og jeg vil gerne høre om det endnu er en problemstilling hos dig?


Sideskift ikke er noget vi kommer til at implementere, men du har mulighed for at lave linjeskift - er det noget du kan bruge?

Ser frem til, at høre fra dig :) 


Med venlig hilsen

Isabel de Fries

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (900 points)