Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




import af kassekladde

0
Hej

 

Jeg har en kunde, som fra ekstern kilde har en stribe ordre linjer (et salg, med debitor/kreditor/varenr. osv.) Disse tastes i dag manuelt, men da de findes elektronisk, synes dette at være dobbelt arbejde. Oprindeligt var min tanke at skabe en fil, og blot indlæse denne. Jeg tænkte at dette måtte være en standard funktion. Men jeg kan læse mig til, at dette ikke synes at være tilfældet!

 

Er det korrekt forstået, at jeg kan få denne funktion, hvis jeg integrere med API'en? Alternativt kan der købes en 3. part løsning, som kan indlæse en csv fil?
lukket med noten: inaktivitet
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
lukket af

1 Svar

Hej WallBee

 

Tusind tak for dit indlæg og din forespørgsel her.
Som udgangspunkt kan det sagtens lade sig gøre at importere en csv fil til en kassekladde.
Du kan se hvordan du importerer posteringer her.

 

Nu kan jeg så forstå at det drejer sig om et salg, og herunder ordrelinjer.
I det tilfælde er det korrekt at der ikke er en standard funktion til at indlæse disse linjer på en ordre/faktura, og det er helt korrekt forstået at du kan oprette en integration der importerer disse linjer igennem API'et.
Det er bla. den løsning alle vores webshop integrationer benytter sig af.

 

Håber ovenstående giver lidt afklaring og svar på dit spørgsmål.
Lad mig høre hvad du tænker om ovenstående


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)