genvej faktura kopi og kreditnota

0
Jeg kunne godt tænke mig om de små ikoner og genveje til at kopiere en faktura eller vende den til en kreditnota var tilgængelig under kontokortet på kunden? Altså så man ikke efter at have fundet faktura på kunden skal gå over i arkiv og finde faktura igen for at kopiere og vende… kan det mon lade sig gøre?
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af

1 Svar

Hej Gyngstrup

Mange tak for dit indlæg smiley.

Jeg sagtens følge dig i, at der er situationer, hvor du på kundekontokortet har behov for at kopiere eller kopiere og vende. Vi har tidligere modtaget forslag omkring dette her på Forum, og vi er derfor opmærksomme på at dette er et ønske til forbedring.
Jeg kan give dig den gode nyhed, at dette ligger hos vores teknikere, og at de på nuværende tidspunkt arbejder på at løse det.

Jeg kan endnu ikke give dig en konkret tidshorisont på hvornår det bliver implementeret. Du kan i mellemtiden anvende vores quicksearch, hvis du ikke allerede kender til den. På den måde kan du ved hjælpe af punktum flytte dig til et andet sted i programmet. På den måde skal du blot trykke Esc for at komme ud af kundekontokortet, herefter punktum og skrive arkiv, så kommer du direkte til arkivet.   

Da der tidligere er oprettet indlæg på denne forbedring tillader jeg mig at lukke dette, og du vil derfor kunne følge udviklingen på sagen her.    

Endnu en gang tak for dit forslag. Vi sætter stor pris på, at du engagerer dig i vores Forum smiley.


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)