Informizely customer feedback surveys

Feature i overfør posteringer i bankafstemning

+1
Det ville være super hvis man i toppen af "overfør posteringer i kasseklade" i bankafstemningen kan vælge både type og konto for alle poster.

F.eks. har jeg bankoverførsler på kontoen hvor jeg så skal ind og vælge kundeindbetaling på 50 poster. Kunne være fedt at have en lav alle til kundeindbetaling.

Kunne også være godt at have en til konto. Lad os sige jeg samler alle poster vedrørende telefoni, så kan jeg tildele alle poster samme konto nummer.

 

/Rasmus
i Forslag » Andet af (2.0k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Rasmus

Vi overvejer fortsat forskellige scenarier i forbindelse med overførslen og jeg vil meget gerne tage dette forslag med til næste prioriteringsmøde.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)
Noget nyt med dette forslag?

Mangler det tit :-)

mvh
Rasmus
Hej Rasmus
Vi arbejder med flere forskellige tiltag - et af disse er en feature som vil kunne afhjælpe mange enslydende transaktioner, men det er stadigvæk i pilotfase så jeg kan ikke uddybe dette nærmere lige nu.
Vi har tilføjet afdelingsfeltet i overførselsbilledet og lægger lige nu sidste hånd på fakturanummer feltet inkl. opslag som i kender det fra kassekladden. Så der er rigtigt mange ting på bedding til bankafstemning som kan gøre det sidste i forhold til at optimere processen med brugen heraf.
I kan evt. se på jeres "Importér posteringer" i kassekladden for inspiration. Der har i lavet muligheden for at angive faste værdier for en hel kolonne. Det fungere faktisk meget godt.

Hej Rasmus

 

Endnu engang tak for dit indlæg her på vores forum.

 

Som du måske har bemærket, er der sket en del med vores bankafstemning siden dit indlæg her J.

Hvad angår de 2 forslag du stiller har jeg følgende afklaring:

 

  1. Posteringstype i toppen: Dette kommer vi ikke til, at implementere, da du i et givent scenarie, kan vælge en kassekladde, som udelukkende tillader en specifik posteringstype. Fx indbetalinger – kan overføres til en indbetalingskladde, som udelukkende tillader typen ”Kundeindbetalinger”.

 

  1. Samme konto på alle poster: Vi kommer ikke på nuværende tidspunkt til at lave en mulighed for, at sætte 1 konto på alle de poster du har i overførselsvinduet. Her vil jeg til gengæld anbefale, at du benytter funktionen ”Autoforslag”, som kan ”trænes” til, at genkende konteringer og derved foreslå evt. samme konto til de poster du vil overføre.

 

Det betyder samtidig, at vi altså ikke kommer til, at lave specifikt de 2 forslag du stiller, men jeg håber, at ovenstående kan opklare og hjælpe dig videre i din brug af bankafstemningen.


Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)