forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Feature i overfør posteringer i bankafstemning

+1
Det ville være super hvis man i toppen af "overfør posteringer i kasseklade" i bankafstemningen kan vælge både type og konto for alle poster.

F.eks. har jeg bankoverførsler på kontoen hvor jeg så skal ind og vælge kundeindbetaling på 50 poster. Kunne være fedt at have en lav alle til kundeindbetaling.

Kunne også være godt at have en til konto. Lad os sige jeg samler alle poster vedrørende telefoni, så kan jeg tildele alle poster samme konto nummer.

 

/Rasmus
spurgt 24 Okt, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Badgeland (1,970 points)
status opdateret 28 Mar, 2017 af rtl

2 Svar

Hej Rasmus

Vi overvejer fortsat forskellige scenarier i forbindelse med overførslen og jeg vil meget gerne tage dette forslag med til næste prioriteringsmøde.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Nov, 2014 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Noget nyt med dette forslag?

Mangler det tit :-)

mvh
Rasmus
Hej Rasmus
Vi arbejder med flere forskellige tiltag - et af disse er en feature som vil kunne afhjælpe mange enslydende transaktioner, men det er stadigvæk i pilotfase så jeg kan ikke uddybe dette nærmere lige nu.
Vi har tilføjet afdelingsfeltet i overførselsbilledet og lægger lige nu sidste hånd på fakturanummer feltet inkl. opslag som i kender det fra kassekladden. Så der er rigtigt mange ting på bedding til bankafstemning som kan gøre det sidste i forhold til at optimere processen med brugen heraf.
I kan evt. se på jeres "Importér posteringer" i kassekladden for inspiration. Der har i lavet muligheden for at angive faste værdier for en hel kolonne. Det fungere faktisk meget godt.

Hej Rasmus

 

Endnu engang tak for dit indlæg her på vores forum.

 

Som du måske har bemærket, er der sket en del med vores bankafstemning siden dit indlæg her J.

Hvad angår de 2 forslag du stiller har jeg følgende afklaring:

 

  1. Posteringstype i toppen: Dette kommer vi ikke til, at implementere, da du i et givent scenarie, kan vælge en kassekladde, som udelukkende tillader en specifik posteringstype. Fx indbetalinger – kan overføres til en indbetalingskladde, som udelukkende tillader typen ”Kundeindbetalinger”.

 

  1. Samme konto på alle poster: Vi kommer ikke på nuværende tidspunkt til at lave en mulighed for, at sætte 1 konto på alle de poster du har i overførselsvinduet. Her vil jeg til gengæld anbefale, at du benytter funktionen ”Autoforslag”, som kan ”trænes” til, at genkende konteringer og derved foreslå evt. samme konto til de poster du vil overføre.

 

Det betyder samtidig, at vi altså ikke kommer til, at lave specifikt de 2 forslag du stiller, men jeg håber, at ovenstående kan opklare og hjælpe dig videre i din brug af bankafstemningen.


Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Mar, 2017 Forslag af rtl (1,660 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”