Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forside e-conomic

0

Hej

Der er kommet en NY super funktion på forsiden, hvor man kan se TOTAL omsætning - Faktura der ER forfaldet og fakturaer der ikke har nået forfaldsdato.

Kan i ikke lave linjen med faktura nr. - kundenavn og beløb med RØD skrift ?

Som i kan se her, betyde RØD stop/-vent/-obs og det giver lynhurtigt et "bedre overblik" over hvilke fakturaer der skal tages action på ASAP

På forhånd tak

/Carsten

i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Carsten

Mange tak for dit indlæg smiley
Dejligt at høre, den nye funktion på forsiden er faldet i god jord, altid skønt med god respons. Når det er sagt, så skal der selvfølgelig også være plads til forslag til forbedringer og derfor er det super du skriver dette.

Jeg har snakket med vores teknikkere vedr. ovenstående og det vil ikke blive implementeret grundet, at det er et link og det ikke vil være muligt, at vise flerfarvet men kun blå. Dette ses også på samme måde, hvis du f.eks.opretter et link i en mail.

Denne oversigt skal ses som, du rigtig nok skriver at der skal tages action på dem nu og her. Da de alle er forfaldne og du ønsker indkrævning af penge, så ses de alle. som vigtige.

Selvom ovenstående ikke bliver implementeret, så håber jeg at denne nye oversigt fortsat vil hjælpe dig med overblikket over udestående fakturaer, så du kan få dine penge.

Endnu engang tak for sit indlæg smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
opdateret af 🔒