forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forside e-conomic

0

Hej

Der er kommet en NY super funktion på forsiden, hvor man kan se TOTAL omsætning - Faktura der ER forfaldet og fakturaer der ikke har nået forfaldsdato.

Kan i ikke lave linjen med faktura nr. - kundenavn og beløb med RØD skrift ?

Som i kan se her, betyde RØD stop/-vent/-obs og det giver lynhurtigt et "bedre overblik" over hvilke fakturaer der skal tages action på ASAP

På forhånd tak

/Carsten

spurgt 14 Okt, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Cmnordic (190 points)
status opdateret 30 Okt, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Carsten

Mange tak for dit indlæg smiley
Dejligt at høre, den nye funktion på forsiden er faldet i god jord, altid skønt med god respons. Når det er sagt, så skal der selvfølgelig også være plads til forslag til forbedringer og derfor er det super du skriver dette.

Jeg har snakket med vores teknikkere vedr. ovenstående og det vil ikke blive implementeret grundet, at det er et link og det ikke vil være muligt, at vise flerfarvet men kun blå. Dette ses også på samme måde, hvis du f.eks.opretter et link i en mail.

Denne oversigt skal ses som, du rigtig nok skriver at der skal tages action på dem nu og her. Da de alle er forfaldne og du ønsker indkrævning af penge, så ses de alle. som vigtige.

Selvom ovenstående ikke bliver implementeret, så håber jeg at denne nye oversigt fortsat vil hjælpe dig med overblikket over udestående fakturaer, så du kan få dine penge.

Endnu engang tak for sit indlæg smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 30 Okt, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
opdateret 30 Okt, 2014 af Camilla Jesswein
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”