Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Genvejstaster?

0
Hej

Findes der genvejstaster i e-conomic? Jeg har mange forskellige kunder og kan derfor ikke huske alle kontoplanerne - derfor har jeg ofte brug for løbende lige at tjekke hvad der bliver bogført på den enkelte konto. Som det er nu taster jeg kontonummeret ind, trykker på ikonet ... - ud for kontoen trykker jeg på inkonet Kontokort. Jeg synes at arbejdsgangen bliver ret tung når der skal tjekkes mange konti. Tænker om der evt. er en genvejstast så man kan få vist kontokortet når man har tastet kontonummeret?

Venligst,

Stine
lukket
i Spørgsmål » Andet af (200 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Stine,

Det er der desværre ikke mulighed for. Det lyder som om det primært er når du bogfører i kassekladden? Vi har lavet en artikel om vores genvejstaster ved bogføring - http://wiki.e-conomic.dk/generelt/genvejstaster - måske det kan et par fif eller to?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af