forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Genvejstaster?

0
Hej

Findes der genvejstaster i e-conomic? Jeg har mange forskellige kunder og kan derfor ikke huske alle kontoplanerne - derfor har jeg ofte brug for løbende lige at tjekke hvad der bliver bogført på den enkelte konto. Som det er nu taster jeg kontonummeret ind, trykker på ikonet ... - ud for kontoen trykker jeg på inkonet Kontokort. Jeg synes at arbejdsgangen bliver ret tung når der skal tjekkes mange konti. Tænker om der evt. er en genvejstast så man kan få vist kontokortet når man har tastet kontonummeret?

Venligst,

Stine
spurgt 9 Nov, 2011 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Stine (200 points)
status opdateret 16 Okt, 2012 af frederiknielsen

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Stine,

Det er der desværre ikke mulighed for. Det lyder som om det primært er når du bogfører i kassekladden? Vi har lavet en artikel om vores genvejstaster ved bogføring - http://wiki.e-conomic.dk/generelt/genvejstaster - måske det kan et par fif eller to?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 10 Nov, 2011 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 16 Okt, 2012 af frederiknielsen
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”