forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Faktura e-mail adresse kommer ikke med på salgsfaktura

+1
Når der på en debitor står en mail adresse i feltet "faktura e-mail" så kommer den mail adresse ikke med ved fakturering.

Derimod kommer attenttion personens mail adresse med 2 gange.
lukket med noten: Har fået hjælp
spurgt 10 Okt, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Torben S. Bendixen (3,810 points)
lukket 10 Okt, 2014 af Torben S. Bendixen
Dette er et dagligt irritations moment.
Det burde være muligt at lave en opsætning der betyder at alle fakturaer til en kunde bliver sendt til kundens fakturaadresse (og NEJ ikke nødvendigvis også ordrebekræftelser og tilbud m.v.). Herudover bør det være muligt at bruge flere dynamiske felter i sin mailsignatur og header.

1 Svar

Gå via Salg-Opsætning-Kundeopsætning. Kryds af i feltet Send altid til kundens e-mailadresse.

Nu sendes fakturaen til faktura e-mailadressen.
besvaret 10 Okt, 2014 Forslag af Nette Stilling (1,030 points)
Jo tak, men så kommer alle tilbud og ordrebekræftelser også til Fakturaemailen.... (Jeg har ikke kendskab til noget firma med mere en 1 ansat hvor fakturaemail ikke er forskellig fra den personlige mail)
Jep, helt vildt "uhensigtsmæssigt". Hvis du kigger rundt omkring på dette forum, bliver det taget op et hav af gange, uden at e-conomic dog føler trang til at gøre noget ved det. Så vidt jeg husker, er det vist aldrig kommet med på en "to-do-liste" hos dem. Personligt kan jeg ikke umiddelbart se det store problem i at lave en opsætning, der tager hånd om dette.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”